Shaikon
Válasz nbzmgpkr kommentjére
2013. márc. 14. 20:48

Kordában volt egy ember elkezdte magyarázni ,hogy azért játszik 7el mert kifigyelte!! az esik a legtöbbet..

De én rájöttem,hogy kiakar baxni velem mert a 10es esik a legtöbbet :)

Másik ember feláll all in-nél és üvölt Gyere bubi Gyere hét!! omg

Mondjuk ott legendás csapat gyűlt össze :)

Ft épphogy összeült ,Béla : deal ,??

Tir-X
Válasz Arsen kommentjére
2013. márc. 14. 21:01

ilyennek már nem egyszer voltam tanúja, nem vicc :D meg olyat is láttam már, hogy a csávó kiült amíg egy bizonyos dealer osztott az asztalnál, aztán vissza amikor új osztó volt, és még versenyen is megcsinálta, nem csak cashben. :D

És az a vicc, hogy ilyet megcsinálnak "regulárok" is. Értem ez alatt bizonyos nyerő, minden este jövedelem miatt ott játszó embereket, akiket a terem nagy része "cápának" nevez. Jót röhögtem, mikor így hívták az embert :D:D

kertitorp
2013. márc. 14. 21:17

Azt tudtátok, hogy akinek a legtöbb zsetonja van egy versenyen az a "chip dealer":)

Shaikon
2013. márc. 14. 21:22

Ja az ss meg a csipcsóró :)

naggeri
Válasz Shaikon kommentjére
2013. márc. 14. 21:38

Ja az ss meg a csipcsóró :)

nálunk chipkuller :D

pszibu
Válasz Shaikon kommentjére
2013. márc. 14. 22:13

Másik ember feláll all in-nél és üvölt Gyere bubi Gyere hét!! omg

nem tudom, milyen tájszólást beszéltek ott, de helyesen: "Gyere JENŐŐŐ" :D

BennyGothiv
2013. márc. 14. 22:19

Korda 100-200 missisipi 215K! sb : nekem már úgy is kevés van call Q8s 85K ,btn Q6o. Q6 win. Nem ülünk be 40Kval:D

Shaikon
Válasz BennyGothiv kommentjére
2013. márc. 14. 22:22

Korda 100-200 missisipi 215K! sb : nekem már úgy is kevés van call Q8s 85K ,btn Q6o. Q6 win. Nem ülünk be 40Kval:D

ott láttam olyat ,az ember összeszámoltatta mennyiért van az asztalon zseton és
annyiért váltott :)

rockett
Válasz BennyGothiv kommentjére
2013. márc. 14. 23:00

Én arról hallottam egy storyt, hogy soproni nem legál klubban kb. 80k Missi volt az AI, 100/200-on, amire a nap legnagyobb mákere, eldobta a kézben tartott AA-ját, mert nem akart ennyit kockáztatni. Leosztották mi lett volna, 98o elverte volna az ászokat :D

rigopisti
2013. márc. 14. 23:28

hallottam és láttam már sok hülyeséget, de a legdurvább pár hete volt uniban - én egy fél percig nem tértem magamhoz, a dealer 3x szólt hogy én következek:

turnon AA allin keveredik 2 pár ellen, river semleges, azonnal rebuyol az emberünk, megvárjuk, majd
KÖVETKEZŐ LEOSZTÁSBAN utg-ben az emberke aki bukott ászokkal, szintén AA-t kap és insta foldol felfelé bedobva...és én voltam lesajnálva h miért nem térek magamhoz, előbb is bukott akkor most tuti bukna vele :D

másik kedvenc plo 100/200 hajnalban: "Fa**é nem játszunk 1000/2000-et így nem lehet megvédeni preflop a lapomat" :D

ja és még egy kedvenc ugyan ettől az emberkétől, elmondása szerint 1,4m huf pot volt a legnagyobb amit megnyert privát cgn, le akartak venni tőle 38k rake-et "Mondom az osztónak mit turkálsz a zsetonok között? Mondjad mennyi a rake? 38 ezer? No itt van 50 ezer de a zsetonhoz ne nyújjá mert eltöröm a kezedet" - mondanom sem kell, brazil az úriember :D

Élő ügyfélszolgálat