jabyga
Válasz szfvkrisz kommentjére
2013. márc. 15. 0:32

Ezt most nem értem :(
222 a flop és a river is 2, valakinél A2...másiknál KK és turn K!! Szóval ebben tényleg nem értek valamit??
5db 2-es a lényeg?? Mert olyan partit láttam, hogy 2 embernek volt 10-es magas flösse :)

Nem, elírtam, lásd feljebb.

szfvkrisz
Válasz jabyga kommentjére
2013. márc. 15. 0:44

Nem, elírtam, lásd feljebb.

Így már OK, bocs nem láttam a javítást :)
Ász magas a NUTS!
Hasonló, mint nekem egyszer:
A8× 8 turnon allint CALLOLtam 88-al AA ellen és a river A :( Bee happy

Gaabeesz
2013. márc. 15. 1:09

Így már OK, bocs nem láttam a javítást :)
Ász magas a NUTS!
Hasonló, mint nekem egyszer:
A8× 8 turnon allint CALLOLtam 88-al AA ellen és a river A :( Bee happy

Nem osztottak valami busás badbeat jackpotot?:D

JociBalboa
Válasz Gaabeesz kommentjére
2013. márc. 15. 3:22

Benővel +ev ses. közben cseveYni:

[2:08:48] DJ Benő: (rofl)
[2:08:48] DJ Benő: stars ma szeret
[2:08:59] JociBalboaa: ott is csak az rng am
[2:10:17] DJ Benő: cold 4betem olyan szépen adta az AQ
[2:10:35] DJ Benő: Q magason meg snap ment tönkre:D
[2:10:38] JociBalboaa: vskk?
[2:11:05] DJ Benő: milyen gambler fas(sálálá)znak nézel?
[2:11:06] DJ Benő: AA
[2:11:09] DJ Benő: :D:D:D:D

:)

sakkos000
Válasz nbzmgpkr kommentjére
2013. márc. 15. 3:47

Pár évvel ezelőtt játszottam egy királyhelmeci klubban ahol csak felvidéki magyarok játszottak. A dámát Olgának, a bubit meg Janinak hívták. Kb. 30 ember volt aznap este és mindenki így hívta lapokat :D A Janinál úgy éreztem, hogy van benne valami, hogy egy kicsit valami helyi szleng, de az Olgát azt full komolyan tolták.

misirulez
Válasz nbzmgpkr kommentjére
2013. márc. 15. 5:51

***: reload minimum 50$ if you want continue
Ture7: lucky u bas tard
***: no cheap game sorry
Ture7: ok
Ture7: leave the table..
***: say hello to your 75$
Ture7: hello

Sokaktól kértem eddig, hogy búcsúzzanak el a veszteségüktől miután nem voltak hajlandóak normális összegben rebuyolni, de eddig ő az első aki be is tartotta, tök rendes... :D

misirulez
Válasz BelaKecske kommentjére
2013. márc. 15. 6:36

Gyerekekkel játszottam és preflop 3beteltem KKval és egy srác coldcallolt 2-3offal, kapott egy párt és végig callolt. Megkérdeztem utána mi volt a helyzet flop előtt, azt mondta, azt hitte, blöffölök:)

Én meg olyan 6 éve játszottam a húgommal aki akkor volt 7 éves. Nem voltak otthon zsetonok, hát legókból csináltunk 20-20 nagyvakot, de mi legyen a tét? :)
Mondom ha nyerek semmi, de ha te nyersz kapsz 200Ft.-ot, Oké!!! Felcsillant a szeme nagyon. Gyorsan elment átöltözni ahogy a TV-ben látta felvett kapucnit, meg napszemüveget keresett de nem talált csak úszószemüveget vett fel helyette. :)) (ami egyébként tükröződött ezért úgy nézte meg a lapjait, hogy bebújt az asztal alá.
Első két leosztásban preflop dobott, de olyan 2-3 perces tankelések kellettek hozzá. :)) 3ik leosztásban pre AI jelent, én mondom call már nem is emlékszem milyen handek voltak, de nála valami nagyon trash volt.:)) Szegénykém közel nutsot floppolt de én backdoor odaértem. Erre mondja juhé nyert, mondom várjál nézd meg jobban elmagyaráztam miért nem nyert, erre arcára fagyott a mosoly, és elkezdett lassan pityeregni, majd elrohant és elbújt ott folytatta a sírást. Szegényt annyira megsajnáltam utánamentem adtam neki 200Ft-ot de nem fogadta el, csak kérdezte: MIÉRT ADTAD MEG ???

:))
Azóta nincs póker a gyerekkel. :)

szfvkrisz
Válasz Gaabeesz kommentjére
2013. márc. 15. 8:29

Nem osztottak valami busás badbeat jackpotot?:D

Dee, kaptam egy royal flush feliratos öngyújtót (nem is cigizek) :)

S0nnyB1ack
Válasz rigopisti kommentjére
2013. márc. 15. 9:07

...
ja és még egy kedvenc ugyan ettől az emberkétől, elmondása szerint 1,4m huf pot volt a legnagyobb amit megnyert privát cgn, le akartak venni tőle 38k rake-et "Mondom az osztónak mit turkálsz a zsetonok között? Mondjad mennyi a rake? 38 ezer? No itt van 50 ezer de a zsetonhoz ne nyújjá mert eltöröm a kezedet" - mondanom sem kell, brazil az úriember :D

Itt Borsodban voltam párszor egy helyen (nem túl nívós) ahol nem "rake"-t hanem "lék"-et szednek. Ugyanitt a brazilok nem "all-in", hanem "only" mentek. Vicces volt.

Másik: Home game-ben játszunk szűk baráti körben, egyik haver folyamatosan botrányos játékkal nyert (kb: 90/2-t játszott), már közutálatnak örvendett, mindenki ellene szurkolt. A hangulat miatt kicsit szégyellte is magát. Ellene floppoltam két párt, amit végig hívtam és végig adott de riverre kiegészült a színhúzó. Checkeltem, ő checkbehind! Virítom a két párt, kérdezem mid van? Szinte bűntudattal az arcán felfordít egy flush-t és bejelenti: " Color " :)

Kukker
2013. márc. 15. 10:22

Mert olyan partit láttam, hogy 2 embernek volt 10-es magas flösse :)

Az egyiknek pikk, a másiknak treff, úgy az igazi :)

Élő ügyfélszolgálat