sziasztok
pörgessük fel a topicot, hamarosan postolok egy két handet elemzésre!!!
próba...
Pre Flop: (1.5 SB) Hero is SB with K:spade: K:club:
2 folds, CO raises, 1 fold, Hero 3-bets, BB calls, CO calls
Flop: (9 SB) A:club: 7:spade: A:heart: (3 players)
Hero checks, BB bets, CO calls, Hero calls
Turn: (6 BB) 6:heart: (3 players)
Hero checks, BB bets, CO calls, Hero?
próba...
Grabbed by Holdem Manager
Limit Holdem $0.50(BB) Replayer
Hero ($38.90)
BB ($50.68)
UTG ($23.16)
UTG+1 ($26.50)
CO ($6.44)
BTN ($3.55)
Dealt to Hero K:spade: K:club:
fold, fold, CO raises to $1, fold, Hero raises to $1.50, BB calls $1, CO calls $0.50
FLOP ($4.50) A:club: 7:spade: A:heart:
Hero checks, BB bets $0.50, CO calls $0.50, Hero calls $0.50
TURN ($6) A:club: 7:spade: A:heart: 6:heart:
Hero checks, BB bets $1, CO calls $1, Hero?
Én a flopon c-beteltem volna, és max a turnön váltok check-call módra. De mindenképp lecallolnám. Ha a turnön 2bet-tel nézek szembe akkor gondolkodnék el a dobáson.
Én a flopon c-beteltem volna, és max a turnön váltok check-call módra. De mindenképp lecallolnám. Ha a turnön 2bet-tel nézek szembe akkor gondolkodnék el a dobáson.
próba...
bet flop, bet/fold turn - bet/fold river
Flop mindenképp cbet ebben a helyzetben, akárhogy is ragozzuk az ellenfél milyenségét (és ez hero-tól itt cbet, nem donk). És cbet az első raise-ig ott fold, mindegy melyik utcán. Ha neked wa/wb, pont akkor kell végig tolni, főleg oop, mert ha nem ő raise-el, akkor neki is wa/wb. És ha nem hívsz és ő check behindol, akkor pont akkor nem veszel el tőle pénzt, amikor gyengébb nálad. Ha meg te úgy játszol wa/wb-t, hogy végig check/call-ozol, akkor pont akkor fizeted ki végig, amikor ő a jobb. Flop check/call a legrosszab akkor már inkább dobd el. Tehát ha úgy döntesz, hogy wa/wb, akkor tolni amíg nincs ellenállás. Abban is kár reménykedni, hogy 2 ellenfél 3 utcán végig check-kel...., nem valószínű. Ha riverig egyre inkább úgy érzed, hogy ott ász van és nem vagy jobb, akkor esetleg még egy river check-et (természetesen check/call) is el lehet sütni ha tényleg nagyon passzív, mert akkor akár még ásszal is elcsekkelheti hátulról a rivert, mert két utcán erőt mutattál, és fél hogy nem elég erős az ásza, vagy neked fullod van, ezeknél sose tudni, és így talán megúszol egy tétet. Amúgy ultra passzív fishek preflop nem emelnek, hanem limpelnek, ha hívnak ott valami van.
CO turn callja után biztos,hogy van A