Én 1-3 dolláros 90 fős SNG-ket ajánlanám neked. Bőven van hozzá oktatóanyag, szereted az MTT-t és azért lássuk be, hogy összességében könnyebb döntések vannak ott, mint CG-ben. Kiváló terep a fejlődéshez.
Szerintem NL25 alatt CG-ben magyarországi árakkal számolva nem nagyon lehet havi szinten értékelhető összeget folyamatosan termelni, viszont azt egyelőre nem ajánlanám.
Üdv.!
Szerintem NL25 alatt CG-ben magyarországi árakkal számolva nem nagyon lehet havi szinten értékelhető összeget folyamatosan termelni
szerintem is NL10-en játssz, arra pont 100 buyin jut ki az 1000 dollárból
Mert 1-3$-os sng-kel lehet értékelhető pénzt termelni? :)
állítólag durrrr pár hónap alatt jutott el NL200-ra nulláról. szóval lehet értékelhető pénzt termelni, csak nem mindegy hogyan játszol és mennyit :)
40k hand NL10, 10bb/100 és máris 400$+ RB. Rögtön kijött egy átlag fizu, sőt még felette.
Sőt, akár írhatná valaki a folyamatban, hogy ha NL10-en hoz 30bb/100-at és lejátszik 50k leosztást, akkor az 1500 dollár + rakeback... Eszkuzálom magamat és a válaszomat!
Kérlek majd írj blogot az eredményekről!
Ha tud 10bb/100-at NL10-en, akkor vajon felmerül e ilyen fórum topic?
Abszolút nem értékelem kötekedésnek, én lennék az utolsó. :) Igazából lusta vagyok "regényeket írni" és pontatlanul is fogalmaztam, hogy teljesen egyértelmű legyen. Az a lényeg, hogy minden jóindulatomat felhasználva igyekeztem jelezni neki, hogy elsősorban a fejlődés legyen a cél!
A válasz neki szólt személyesen, nem általánosításban.
Egyébként pedig Ice-pocó! Ez a saját havi NL10 grafikonom, hogy azonnal meghazudtoljam magam... :)