Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > 1000 dolláros bankroll. Valaki tudna tanácsot adni?

Ice-pocó
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2013. aug. 3. 3:12

Én a PLO -t CG -t javasolnám. Nehéz, swinges, nagy a variancia. ELLENBEN! fishek körében igen népszerű, (jobb a fish/reg arány a holdemhez képest) kétlaposhoz képest kevesebben játsszák igazán jól, rengeteget lehet vele / benne fejlődni (mentálisan és játék technikailag egyraánt), kevésbé kiforrott a mezőny. stb. Még a roll is jó, plo5 kezdetnek tökéletes és ha nagyon megy akkor hamarabb fel is lépkedhetnél 1-2 szintet, mintha mondjuk NL10 -en kezdesz. Plusz van rengeteg minőségi oktatóanyag. Jól tervezhető sessiönök család, barátnő akármi mellett is.

Eddig nem nagyon Omaháztam, csak kis téten, de azon mindig szerencsém volt eddig. Nem hiszem, hogy tudás van mögötte. Éppen ezért nem is kerítek neki nagy feneket,de sokszor elgondolkozom, hogy lehet jobb lenne váltani,ha eddig nem vesztettem rajta. (Pár dollárról beszélünk itt igazán).
Gondolkozom rajta...

vadallat
Válasz Ice-pocó kommentjére
2013. aug. 3. 13:18

Pocó: ha rendesen megtanulod a játékot, egy laza 20BB/100-zal oda-vissza verheted az NL10-et, ráadásul nem megy el annyi időd vele, mint az élő pókerrel... annyit nyerhetsz amennyit nem szégyellsz, de ehhez tanulni kell

Ice-pocó
Válasz vadallat kommentjére
2013. aug. 3. 13:25

Pocó: ha rendesen megtanulod a játékot, egy laza 20BB/100-zal oda-vissza verheted az NL10-et, ráadásul nem megy el annyi időd vele, mint az élő pókerrel... annyit nyerhetsz amennyit nem szégyellsz, de ehhez tanulni kell

Értem Én, hogy mit mondasz vad, de imádok élőzni is! Igen, abból van profitom, és nem nagyon merem ott hagyni...Mi van, ha az online nem fog jönni?..És igen tanulok is.
Oktató oldalakban tudsz tanácsot adni?

Élő ügyfélszolgálat