Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > 1000 dolláros bankroll. Valaki tudna tanácsot adni?

Tir-X
Válasz BT86 kommentjére
2013. aug. 2. 9:59

Sry, de lehet nem ismered az ice-pocó sztori előzményeit, és így a kötekedés okát :)

Vagy nemtom mire gondolsz, arra hogy nem mindenki ugyanazt mondja, és erről beszélgetés alakul ki? Ugyanmár, mi a baj ezzel? :D Szerintem nagyon sokan írtak segítő szándékkal ebbe a topicba, őszintén szólva én az elmúlt napok után meg is lepődtem :)

Off
Szomorú látni ezt a tendenciát az akadémián. Jó példa ez a topic.
Egy olyan új tag, akitől (amennyire én láttam, bár bevallom nem olvastam végig az összes topicot) eddig szinte csak tiszteletlen, saját véleményén kívül másét elfogadni nem képes, helyesírásba belekötő (!!!) stb. hsz-eket láttam a segítőkész, rá időt szánó fórumozókkal szemben. Ő feltesz egy megválaszolhatatlan kérdést (kb az összes kérdés játékosfüggő), kap egy csomó segítőkész választ, linket.
Magamból indulok ki, a kérdéseim nagy részére nem érkezett válasz az elmúlt időben, akár handelemzéssel kapcsolatos, akár egyéb kérdésem volt.
Persze látom, hogy nem csak én járok így. Rengeteg, sokszor nagyon egyszerű kérdésre nem érkezik válasz olyan kérdésekben, amiket pl bárki meg tudna válaszolni, aki az adott teremben játszik/játszott.
On

Mr.Szabi
Válasz Ice-pocó kommentjére
2013. aug. 2. 10:26

500$ a fekete 28-ra másik 500$ból pedig menj ki a szigetre!

Viccet félretéve, ha ennyire bizonytalan vagy mindenképpen a legkisebb téten kezdj, legyen az MTT, STT, vagy CASH. Legkisebb téten talán MPN 2eurós asztalait ajánlanám vagy akár a 4 euróson is kezdhetsz. 1000$ból MTT én nem játszanék de ez persze az én nyavalyám. GL!

ui: Ja most olvasom, hogy 25 alatt nem adsz respectet a játéknak :) ez esetben 1000$ a fekete 28-ra

Ice-pocó
Válasz Mr.Szabi kommentjére
2013. aug. 2. 12:08

500$ a fekete 28-ra másik 500$ból pedig menj ki a szigetre!

Viccet félretéve, ha ennyire bizonytalan vagy mindenképpen a legkisebb téten kezdj, legyen az MTT, STT, vagy CASH. Legkisebb téten talán MPN 2eurós asztalait ajánlanám vagy akár a 4 euróson is kezdhetsz. 1000$ból MTT én nem játszanék de ez persze az én nyavalyám. GL!

ui: Ja most olvasom, hogy 25 alatt nem adsz respectet a játéknak :) ez esetben 1000$ a fekete 28-ra

Csak a zéró spicc!:)

Ice-pocó
Válasz danfiu kommentjére
2013. aug. 2. 12:14

Nem rosszindulatbol Poco, de nekem ugy tunik a hszeket elolvasva,hogy magad sem tudod h mit szeretnel jatszani meg az online pokerhez a hozzaallasod is eleg furcsa.Egy biztos:a hszeidbol erzodik h nem vagy kompetens(vszinu keves online tapasztalattal) es vszinu soha nem leszel nyero jatekos semmilyen jatekformaban, ha ilyen marad a mentalitasod.

Tudom, hogy nem rosszindulatból írsz. Igen, én se tudom hogy mit akarok, csak szeretek játszani, és jó lenne annyi pénzt összekovácsolni, amiből nem kellene robotlni heti 48-60 órát a németeknek...Nem vagyok kompetens sok mindenben, azért is kérek segítséget,de amint látod a véleményemet nem rejtem véka alá, és nem is vagyok vulgáris e tekintetben. A mentalitás beli észrevételeddel is igazad lehet, majd tanácsot kérek a páromtól, mert Ő is állandóan ezt vágja a fejemhez

svajcifiu
2013. aug. 2. 12:17

A legegyszerűbb ha maradsz a jól bevált élőjátéknál.
Szerintem nem való neked az online póker

vadallat
2013. aug. 2. 12:22

ha nem tudod mit akarsz, próbálj ki mindenfélét (mtt, cash, sng) és majd rájössz melyik tetszik... nyílván azt kell erőltetni amelyik tetszik, hisz az fog a legjobban menni

Ice-pocó
Válasz svajcifiu kommentjére
2013. aug. 2. 12:31

A legegyszerűbb ha maradsz a jól bevált élőjátéknál.
Szerintem nem való neked az online póker

Ezen már Én is elgondolkoztam. De adjam fel? Hátráljak meg ,ha nehézségekbe ütközök?
Azt tanították, ha elakadok és valami nem megy, akkor tanuljak a hibáimból, kérjek segítséget, és következetesen csináljam újra és újra.
Nem profitálok majd az élet többi területén sem, ha feladnám pusztán 3-6 hónap után

vadallat
2013. aug. 2. 12:35

Tudom, hogy nem rosszindulatból írsz. Igen, én se tudom hogy mit akarok, csak szeretek játszani, és jó lenne annyi pénzt összekovácsolni, amiből nem kellene robotlni heti 48-60 órát a németeknek...Nem vagyok kompetens sok mindenben, azért is kérek segítséget,de amint látod a véleményemet nem rejtem véka alá, és nem is vagyok vulgáris e tekintetben. A mentalitás beli észrevételeddel is igazad lehet, majd tanácsot kérek a páromtól, mert Ő is állandóan ezt vágja a fejemhez

németországi fizuból lehet félrerakni szép lassan egy bankrollra valót, de akkor ne menj bulizni, ne költsd el... valamit valamiért...

zvar19
Válasz vadallat kommentjére
2013. aug. 2. 12:39

németországi fizuból lehet félrerakni szép lassan egy bankrollra valót, de akkor ne menj bulizni, ne költsd el... valamit valamiért...

itt nem a bankroll a lényeg, hanem, hogy nulla a tudása és azt kellene felépíteni, hogy pénzt keressen vele...

dafty
2013. aug. 2. 12:40

amiből nem kellene robotlni heti 48-60 órát a németeknek... A mentalitás beli észrevételeddel is igazad lehet, majd tanácsot kérek a páromtól, mert Ő is állandóan ezt vágja a fejemhez

Ez itt ki is zarja, hogy mtt-ket jatssz, egyreszt keveset tudnal jatszani, es a hatalmas variancia miatt ez nem jo dolog, masreszt az mtt-k jellegukbol adodoan eleg kotottek idoben.
Az sem mukodik, hogyha lesz profit, akkor foglalkozol vele tobbet, ez nem igy megy, ha nem foglalkozol vele rengeteget, nem lesz semmi se.
Egyelore ugy tunik, hogy azt sem tudod, mihez kersz tanacsot, is igy nehez. A helyedben most abbahagynam a forumra valo irogatast, es elkezdenem ezerrel olvasni a cikkeket, a regebbi temakat(nyilvan nem a flamewarokat erdemes :) ), hogy az egeszrol valami teljesebb kepet kapj, kozben betolnek 50$-t valamelyik terembe, elbucsuznek tole, es a legkisebb teten tolnek mindenfele jatekot, nyilvan esszel, olyanba bele se kezdj, ami mar haldoklik(don, fl he, etc), olyanba se, nyilvanvalo, hogy nem fer bele az idobeosztasodba. Ha nem tudod milyen ezeket a dolgokat csinalni, akkor nincs ember, aki itt jo tanacsot adjon neked. Annak sincs ertelme, hogy most pl. elkezdj mtsng-ket tolni, aztan fel ev mulva rajojj, hogy a te jatekod cg, es eddig elbasztad az idodet.
Ido kell ehhez, amig kialakul. Sok.

Élő ügyfélszolgálat