Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Az rng-k mukodeserol szeretnek kerdezni

Agitator
Válasz trixilw kommentjére
2011. jan. 18. 8:52

Azért a royale-ban nem egy ember biztos abban a teóriában, hogy az osztók igenis úgy csalnak ahogy akarnak és már kellett egy bő ötperces kiselőadást hallgatnom, valahogy így volt: "kinéznek egy széket minden asztalról, és úgy keverik a lapokat, hogy mindig az a szék nyerjen. Tök mindegy ki ül ott, ha nagyon nem szimpatikus játékos, akkor megváltoztatják, de ha nem, akkor maradhat. A kezdők persze még nem, de a legtöbb osztó már profi szintű hamiskártyás. Egy nagy átverés az egész, csak azok nyerhetik meg a versenyt, akiknek köze van a házhoz. Egyszer-egyszer mások is, de csak ritkán."
Hirtelen el kellett mennem, pedig mondta volna tovább... :d

Anno a Korda klubban toltam valami délutáni matiné versenyt (3+1 talán), és ott a mellettem ülő helyi regular mesélte, hogy "Öcsém, itt székre osztanak! Látod azt a szakállas gyereket? Az ma a nyerő széken ül".
A manus aztán kiesett, és gondolom azóta is gyártja paranoid elméleteit :D
Én azért utána még K6o-val levertem egy AQ-t pre allinben, pedig még egér se volt nálam! :D

Alessio
Válasz trixilw kommentjére
2011. jan. 18. 8:53

Az biztos, h nagyon sok osztó tudja manipulálni a játékot.
Viszont azt nem hiszem, h standard és állandó lenne.
Csalás létezik, ezt tudjuk, de nem szabad általánosítani. Vannak playerek, akik mindent kitalálnak, h ne kelljen beismerni maguknak, h nem jól csinálnak valamit.
Ez a tiltben volt (miután a csaj elnyerte a srác összes zsetonját), és milyen igaz:

Férfi: A vacsora még áll, igaz? Keresek egy bank automatát.
Sajnálom Brad, csak kártyajátékosokkal randizom.
Férfi Én az vagyok.
Nem, te csak kártyázol, az más.

Alessio
Válasz Agitator kommentjére
2011. jan. 18. 8:54

Anno a Korda klubban toltam valami délutáni matiné versenyt (3+1 talán), és ott a mellettem ülő helyi regular mesélte, hogy "Öcsém, itt székre osztanak! Látod azt a szakállas gyereket? Az ma a nyerő széken ül".
A manus aztán kiesett, és gondolom azóta is gyártja paranoid elméleteit :D
Én azért utána még K6o-val levertem egy AQ-t pre allinben, pedig még egér se volt nálam! :D

Biztos átültél a nyerő székre. :D

Agitator
Válasz Alessio kommentjére
2011. jan. 18. 9:38

Biztos átültél a nyerő székre. :D

Nem, ennyit engedett a live rng, hogy aztán AT vs KK kiessek :D

titcar
Válasz Agitator kommentjére
2011. jan. 18. 11:05

kétkedőknek :D

Holdenper
Válasz titcar kommentjére
2011. jan. 18. 11:14

:-DDDDDDD

Johnny Diablo
Válasz Holdenper kommentjére
2011. jan. 18. 11:47

háááátt:D én csináltam egy dealer tanfolyamot és mivel mellette az országos bűvészversenyeken is keverem a zsugát egész jó eredménnyel én tudok neked royalt adni Apókerrel szemben.más kérdés az hogy soha semmi pénzért nem tenném mert óriási munkám van benne és egyik melónak sem ez a szépsége! YouTube - Johnny Diablo Rope Routine nem zsuga de a kedvencem.ezzel lettem év bűvésze 2006-ban:D

TheStig
2011. jan. 18. 12:10

nagyon nagy :D
doom-switch :))

Krono
2011. jan. 18. 12:25

Kéri Károly portré? :D

Orang3J3ws99
Válasz Krono kommentjére
2011. jan. 18. 12:28

Kéri Károly portré? :D

Agi által említett regeknek biztos kint van a falán egy portré. Még imádkozhatnak is hozzá...

Adj erőt KK, hogy kitartson a KK-m...:))

Élő ügyfélszolgálat