De akkor meg aki ennyire megszállottan hisz abban, hogy csal a terem az ne játszon online...
Az nem is játszik szerintem.
Két verzió van, az egyik csak trollkodik és max kipróbálta, de a másik játszik, masszív bukó és ezzel magyarázza sikertelenségét. Mondjuk mindkettő szánalmas, abban hasonlítanak.
Két verzió van, az egyik csak trollkodik és max kipróbálta, de a másik játszik, masszív bukó és ezzel magyarázza sikertelenségét. Mondjuk mindkettő szánalmas, abban hasonlítanak.
én mindig élvezettel hallgatom a szakik okfejtéseit, hogy miért csalás ez az egész. főleg élőben hallottam zseniális történeteket. "most gondód e, ott van a gyerek TIZENKÉÉÉÉT asztalon jáccik!! ilyen XYZ1234 néven, SOHA NEM VÁLASZOL csetbe és mindig nyer":D
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
Bacardi: AA-szal KK ellen minden ötödik esetben bukni fogsz. Ha neadj' isten hármas all in, és KK és QQ ellen is mész, akkor már csak az esetek 60%-ban fogsz nyerni, ami alig több, mint egy pénzfeldobás. Egyébként, ha sokat fogsz pókerezni, fogsz te még örülni annak, hogy KK le tudja győzni AA-t, mert bizony leszel te is a f.. rossz végén.
A bankroll menedzsmentről meg van egy rakás cikk, keress és olvass el néhányat. Készpénzes játékban a STABIL nyerő játékosok is belefuthatnak 10-15 beülős vesztő sorozatokba, (magasabb szinteken még durvábbakba is.) MTT-knél és SNG-knál pedig még ennél is durvább a helyzet.
Texas Hold'em Odds Calculator
Ezen az oldalon kedvedre kísérlethetsz különböző 'felállásokkal', illetve néhány bad beatednél megnézheted, mennyire is volt valószínűtlen az a bad beat. Sokat azért azt ne nézegesd, mert káros az egészségre. :D
Itt is csalt az rng, ugye:
YouTube - Unbelievable Poker Hand AA vs KK vs QQ + insane fold
Itt is csalt az rng, ugye:
YouTube - Unbelievable Poker Hand AA vs KK vs QQ + insane fold
érdemes még a youtubeon nézelődni vannak hihetetlen leosztások :)
Köszönöm a sok tartalmas hozzászólást, épp beteg vagyok, és a nevetés állítólag gyógyít :)
Egy valamire rájöttem, sokszor őrült leosztások vannak, és sokan az RNG-re fogják... és igazuk van!!!
Mert az RNG figyeli az egérmozgást, most képzeljük el, hogy mi történik akkor, ha valaki pl a falhozb*a. Vagy a 100k játékosból elég sokan ezt teszik. Na, na, már kezditek pedzeni?