háááátt:D én csináltam egy dealer tanfolyamot és mivel mellette az országos bűvészversenyeken is keverem a zsugát egész jó eredménnyel én tudok neked royalt adni Apókerrel szemben.más kérdés az hogy soha semmi pénzért nem tenném mert óriási munkám van benne és egyik melónak sem ez a szépsége! YouTube - Johnny Diablo Rope Routine nem zsuga de a kedvencem.ezzel lettem év bűvésze 2006-ban:D
Mindneki csak teóriákat gyűjt.
De most már olyan is mondhatna vmit aki tényleg tud vmit erről a csalásdolgokról, meg az egerezésről, ....
jó játékot mindnkinek
Mindneki csak teóriákat gyűjt.
De most már olyan is mondhatna vmit aki tényleg tud vmit erről a csalásdolgokról, meg az egerezésről, ....
jó játékot mindnkinek
Azt azért tegyük hozzá ahol sok pénzről és ebből fakadóan vezető pozíciókról van szó ritka hogy minden tiszta legyen.
Azt azért tegyük hozzá ahol sok pénzről és ebből fakadóan vezető pozíciókról van szó ritka hogy minden tiszta legyen.
Vicc ez az egész "csal az erengé" dolog.
A WSOP-n a Royal vs. Póker-nél is biztos csalt a díler jobbkéz rngje, és számtalan badbeat van élőben is. Aki hisz ebben a "csalnak a termek a k@&$a annyukat" az ne utaljon akkor pénzt online terembe...
én is már csak beképzelem magamnak ez az RNG-s ökörséget
de azért KK allin menni egy 23al, és 3as 2es drillel nyerni, na neeee
nah mind1 játék az egész, mi vállaltuk a bukásokkal eggyüt az az örűltséget
Vicc ez az egész "csal az erengé" dolog.
A WSOP-n a Royal vs. Póker-nél is biztos csalt a díler jobbkéz rngje, és számtalan badbeat van élőben is. Aki hisz ebben a "csalnak a termek a k@&$a annyukat" az ne utaljon akkor pénzt online terembe...
A csal az rng és a csal a terem az két különböző dolog... UltimateBet botrány nem mond semmit?