Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Dilemma pókeres szemszögből állandó barátnő vagy prosti?

kritttt1888
2014. nov. 22. 12:42

Dilemma pókeres szemszögből állandó barátnő vagy prosti?

Sziasztok mind tudjuk, hogy a grind mellet időnként szükség van a maximális teljesítmény és koncentráció eléréséhez az időnkénti megkönnyebbülésre és lazításra, vagyis arra hogy valami csinos nőszemély időnként lekezelje a legféltettebb kincsünket.

Én ezt a dolgot eddig szakképzett és profi hivatásos hölgyek segítségével oldottam meg, most viszont úgy alakult, hogy lenne egy hölgy akivel komolyabb kapcsolat alakulhatna ki csak nem tudom, hogy a jövőm szempontjából ez speciálisan nekem valamint egy profi pokeresnek megérné-e?

A prosti mellett az szól, hogy mikor szükség van rá akkor jön és aztán békén hagy és maximálisan koncentrálhatunk a grindre és egyéb produktív dolgainkra.

Egy barátnő ezzel szemben sok nyűggel jár, hiszen állandóan felkereshet a hülyeségeivel így zavarhat a grindben, szex terén sem biztos, hogy akkor elérhető amikor én szeretném kielégületlenül meg -EV játszani.
Előnye lehet viszont a lelki plusz amit a stabil kapcsolat és a tiszta érzelmek adnak az meg állítólag felbecsülhetetlen.
Ez igaz?

A másik aspektus az anyagiak nem tudom kiszámolni, hogy a barátnő, vagy a prosti-e az olcsóbb ebbe jó lenne a segítség.

Oldal pszichiáterei, életvezetési tanácsadói, kineoterapeutái, matematika tanárai, rutinos vén rókái segítsetek a hozzám hasonló tévelygőknek!!

WINAMAXDONK
Válasz kritttt1888 kommentjére
2014. nov. 22. 12:48

De nagy állat vagy te :D Atyaisten . Te vagy egy óriási humormágus vagy egy fogyatékos :D

kritttt1888
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2014. nov. 22. 12:53

De nagy állat vagy te :D Atyaisten . Te vagy egy óriási humormágus vagy egy fogyatékos :D

Csak egy tanácstalan férfi vagyok, aki próbálja tervezni a jövőjét.

torzon
2014. nov. 22. 13:06

Ha ez komoly akkor nyilván prosti,szigorúan gumival,nehogy szaporodjál véletlen.
Ne legyünk már ennyire anyagiasak,hogy "melyik éri meg jobban".

Dj69k
2014. nov. 22. 13:07

Nekem két dolog jutott az eszembe:
- Mutasd meg a kiszemelt lánykának ezt a posztodat és nem lesz több eldöntendő kérdés a dologban.

- Ha ezt komolyan írtad és nem poénból akkor neked nincs szükséged kapcsolatra és jók lesznek teljes mértékben a prostik.

Maxxxika
2014. nov. 22. 13:13

Ez a topik te jó ég :D:D:D

lecso10
2014. nov. 22. 13:14

Micsoda fórumtémák az utóbbi napokban, ez hihetetlen! :D

Ha kapcsolatot nem tudsz vagy nem akarsz kialakítani, akkor sem a k.rvázás a megoldás szerintem. Ezt eléggé a legalljának gondolom.
Sokkal normálisabb saját tapasztalatom szerint is ha szeretőt tartasz. Az,hogy foglalt a csaj vagy épp szabad az mellékes, néha veszel neki ezt azt, elmentek ide oda ami neked is jól esik természetesen, de megbeszélitek az elején,h nem akartok komolyabban elköteleződni. Plusz így több $-od is marad.

Maxxxika
Válasz lecso10 kommentjére
2014. nov. 22. 13:21

Sokkal normálisabb saját tapasztalatom szerint is ha szeretőt tartasz.

Ahhoz nem kéne lennie barátnőnek is, hogy "szeretőnek" lehessen a dugipajtást nevezni?

BrenDoN
2014. nov. 22. 13:21

Szerintem nem kell álszentnek lenni, igazából elméleti szinten teljesen reális a kérdés. Viszont, ha ott van egy leányzó konkrétan, akkor már tényleg elég meleg, ha ilyeneken agyalsz ;)

kohagyma
2014. nov. 22. 13:24

Jaj de kis butus vagy!

A megoldás: GUMINŐ!

Olcsó, mindig ott van és akarja, nem zavar grind közben!!! Mi kell még??? Szerintem minden létező igényed kielégítve általa alig pár dollárért! Ha netán sajnálod vízzel elmosni az akció után, mert mint tudjuk a víz drága, akkor hagyd úgy, + izgalom ha ragad is! :-)

Egyéb kérdés?

Élő ügyfélszolgálat