Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Fél év alatt ellehet érni egy olyan szintet, hogy havi 100-150 ezer Ft-ot ki tudjak*

Netrol
Válasz yolofish kommentjére
2014. dec. 5. 10:56

Teljesen kezdőként, örülj ha nem bukod el a rollod pár hét alatt!

REZSO PRO 2
Válasz Netrol kommentjére
2014. dec. 5. 11:04

Teljesen kezdőként, örülj ha nem bukod el a rollod pár hét alatt!

+1
Én még 10 éves tapasztalattal is 95% ban elbukom a befizetett pénzt :(

van Gerwen
Válasz REZSO PRO 2 kommentjére
2014. dec. 5. 11:05

+1
Én még 10 éves tapasztalattal is 95% ban elbukom a befizetett pénzt :(

Az kemény. :))

ferkocse
2014. dec. 5. 11:21

segítség nélkül szerintem nem lehet.
viszont nulla tudással meg nem fognak backelni...
szóval: nem

Lordtebeli
Válasz ferkocse kommentjére
2014. dec. 5. 11:24

segítség nélkül szerintem nem lehet.
viszont nulla tudással meg nem fognak backelni...
szóval: nem

van olyan backing csapat aki kezdőket is vállal. pokershark is

Wasp
2014. dec. 5. 11:26

simán el lehet. Csak annyi kell hozzá, hogy pár hónapig nagyon keményen tanulj (és ez nem a leülök a gép elé játszani kategóriája) válogatott anyagokból (elég sok az elavult vagy totál hülyeség), vagy megfizess egy jó coachot illetve backer csoporthoz csatlakozz és nagyon igyekezz az ott oktatottak elsajátítására. A közös nevező, mindhárom esetben a szorgalom lesz, az anyagi és egyéb lehetőségeid alapján válogathatsz.

Az az eset, hogy saját IQ-ból kitalálod a tutit szerintem ma már kb kizárható, mert nem elég hatékony módszer egy kezdőnek.

Wasserstein
Válasz Lordtebeli kommentjére
2014. dec. 5. 11:28

de gondolom ott is kell vmi mintát felmutatni, meg a teszteket sem lehet nulla tudással megoldani
Sztem napi 2 óra tanulással (videózás, jegyzetelés, handelemzés, handek postolása) simán lehet fejlődni kezdetben. NL10 is bőven verhető egyedül és még a profit is megmarad.
Kitartás kérdése.

ferkocse
Válasz Lordtebeli kommentjére
2014. dec. 5. 11:29

ennyire kezőket is?

"Holdem, 6max (sh?), azon belül valami vagy sng, azt még nem tudom"

végül is valamit vagy sng-t is lehet játszani...

Wasserstein
2014. dec. 5. 12:01

Sz*rd le a pókert. Daniel Negreanu is megmondta, h kezdőként kaszinójátékkal lehet nagyot nyerni :D Ő pedig PS pro, ezért sosem hazudik :P

Fluxxxi
2014. dec. 5. 12:26

Az eredeti kérdésre válaszolva: EL LEHET!
Ha ennyi időd van gép előtt ülni, akkor most azonnal fogj hozzá. Olvass, játssz, elemezz. Ennyi idővel és energiával bármit lehet. A legtökéletesebb helyzetben vagy ahhoz, hogy elkezdj pókerezni! Ezt komolyan mondom. Napi 12-15 óra szabadidővel annyit tudsz tanulni és játszani, hogy nagyon hamar fel tudod tornázni magad arra a szintre ahol havi 100k+t tudsz termelni. Nyilván az elején kell egy kis "szerencse", hogy jól menjenek a dolgok, kapj egy kis lendületet, de ha tényleg foglalkozol a dologgal akkor simán meg lehet csinálni, még fél év sem kell hozzá...
Keress egy "jó" oldalt, nyomj rá szépen a deposit gombra. Mi pedig várjuk a sikersztorit!

ui.: bármilyen nagy is a kísértés, rakd le az egod a küszöbön, ne arcoskodj a szintednél jóval magasabb limiteken és akkor a Busto kollega is nagy eséllyel elkerül!

Élő ügyfélszolgálat