Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Fél év alatt ellehet érni egy olyan szintet, hogy havi 100-150 ezer Ft-ot ki tudjak*

HugeEdgeOnYou!
Válasz REZSO PRO 2 kommentjére
2014. dec. 5. 15:10

Milyen játék típusra gondoltál segíts kérlek? nekem elég ha 3k csinálok 1 k ból fél év alatt.

bármelyik sng alkalmas erre a célra, ha jó vagy mindegyiken tudsz szép rollt építeni.

REZSO PRO 2
Válasz HugeEdgeOnYou! kommentjére
2014. dec. 5. 15:15

bármelyik sng alkalmas erre a célra, ha jó vagy mindegyiken tudsz szép rollt építeni.

azért 2k db nem kevés még 45-90-180 fős turbókon sem :(

marbury
Válasz yolofish kommentjére
2014. dec. 5. 16:01

Plo cg-vel érdemes kezdeni: izgalmas játék és kellően laza felfogásban elég könnyű nyerni benne. Arra figyelj, hogy az első befizetésed magas legyen, mert akkor kisebb lesz az rng szórása (jobb kalapba sorolnak).

marbury
2014. dec. 5. 16:03

Plo for evribodri ;-)

Galambos Tarzan
2014. dec. 5. 16:27

Nav?

Krono
Válasz marbury kommentjére
2014. dec. 5. 16:39

(jobb kalapba sorolnak).

:d:d:d:dd:d:d:d:d:d

BrenDoN
2014. dec. 5. 17:06

Alapvetően természetesen el lehet érni, szerintem nem is ez a kérdés...

Inkább azokat a kérdéseket tenném fel, hogy érdemes-e fél évet rászánni azért, hogy annyit keress, mint amennyit amúgy is megkeresnél. Érdemes-e belevágni úgy, hogy csak a pénz lebeg a szemed előtt, nem pedig az, hogy sikert érjél el és jó legyél valamiben. Persze ezt a két dolgot nem lehet elválasztani egymástól, de szerintem a pénz az csak egy közvetett pozitív eredménye annak, ha királykodsz. Továbbá gondold át, hogy mi van akkor, ha fél évig nem keresel pénzt és utána kibírsz 1-2 vesztes hónapot zsinórban, van-e liferollod, stb...

Továbbá, ha esetleg azért szeretnél pókerezni, mert már több területen is kudarcot vallottál, akkor felejtsd el, de nagyon gyorsan. Ez nem az a játék, ahol csak leülsz klikkelgetni és majd özönlik a pénz.. De a lényeg, hogy a kérdésedre a válasz az igen. Hogy neked sikerülhet-e? Csak te tudhatod...

GL!

kry
2014. dec. 5. 17:17

Bele kéne húznod CsakEgyszerÉlszHal, mert nyakunkon a halászlé szezon. :D

Ha megúszod, az RNG legyen veled!

GL

kertitorp
2014. dec. 5. 17:58

Az a baj, hogy már a kérdés felvetés is hibás. Ezt a havi fixet el kéne már végre felejteni annak, aki pókerből származó állandó bevételen gondolkozik. Nincs két egyforma hónap, lehet egy hónapban +x$, másikban +z$ vagy akár -y$ bevétel. Vagy járhatsz úgy is, ahogy most én, kb 10 bb/100-zal 3200 MTT-n keresztül BE, de az utóbbi 2 hétben inkább downba hajló a történet. Szóval ezeket is kalkuláld bele, de azért semmi sem lehetetlen.

jak1
2014. dec. 5. 18:24

Az, hogy neked sikerülhet e, azt nem tudom, de azt igen, hogy simán meg lehet csinálni.

Élő ügyfélszolgálat