Aha! Gl!
igen
Teljesen az alapoktól, csak a texas holdam szabályokat tudom. Nincs, még nem játszottam sosem real pénzben. Tudok, most is napi 10-15 órákat ülök, már 2 éve, de totál semmittevéssel töltöm az időm előtte, ezért gondoltam belekezdek. Nincs segítségem, már mint közvetlen. Holdem, 6max (sh?), azon belül valami vagy sng, azt még nem tudom.
Igen, rengeteg szorgalommal érdeklődéssel és kitartással, nem beszélve a megfelelő játéktípus választásától. Fogalmam sincs mire az a sok negatív komment.
ha úgy érzed a szenvedélyeddé válhat akkor igen , ha nem ne vágj bele .
Azért mert egyesek nem elég jók, és nem tudnak profitot felmutatni, attól még nem a póker a hibás és nem kell olyanokat írni, hogy most már nem lehet nyerni online pokerrel lol. Nyilván nem a Big11-et meg a Sunday Stormot kell tolni a gagyi ABC 10/8as játékoddal és várni hogy 40db AA vs KK parti után egyszer majd oda kerülj az FT-re..1000$-ból hónapok alatt lehet több 10K-t csinálni havi 2000-2500 játékkal a legkisebb limitektől felfelé haladva, betartva a brm-et.
Aki erre nem képes, annak a játékával vannak a gondok, az meg már egyéni szoc probléma :).
Szóval a kérdésedre a válasz: ennél 3-4-5 ször is többet lehet keresni havonta..
Azért mert egyesek nem elég jók, és nem tudnak profitot felmutatni, attól még nem a póker a hibás és nem kell olyanokat írni, hogy most már nem lehet nyerni online pokerrel lol.1000$-ból hónapok alatt lehet több 10K-t csinálni havi 2000-2500 játékkal a legkisebb limitektől felfelé haladva, betartva a brm-et.
Szóval a kérdésedre a válasz: ennél 3-4-5 ször is többet lehet keresni havonta..
Ha meg van a megfelelo alazat es raforditott ido es emelle meg nem penzszerzes celjabol fordul meg eloszor a fejedben a poker, akkor fog menni hosszutavon.Szanj ra egy osszeget, amit mondjuk nem sajnalsz elbukni, aztan go.
Azért mert egyesek nem elég jók, és nem tudnak profitot felmutatni, attól még nem a póker a hibás és nem kell olyanokat írni, hogy most már nem lehet nyerni online pokerrel lol. Nyilván nem a Big11-et meg a Sunday Stormot kell tolni a gagyi ABC 10/8as játékoddal és várni hogy 40db AA vs KK parti után egyszer majd oda kerülj az FT-re..1000$-ból hónapok alatt lehet több 10K-t csinálni havi 2000-2500 játékkal a legkisebb limitektől felfelé haladva, betartva a brm-et.
Aki erre nem képes, annak a játékával vannak a gondok, az meg már egyéni szoc probléma :).
Te aztán megmondtad a frankót! Igen, egy olyan ember, aki eddig még sosem játszott realmoneyban és csak a játék szabályait tudja, az majd 3-4-5-ször annyit fog keresni a címben említettnél, ha most 1000 dollárból elkezdi tolni a legkisebb téten...