Arra figyelj, hogy az első befizetésed magas legyen, mert akkor kisebb lesz az rng szórása (jobb kalapba sorolnak).
Komolyan, ezeket a baromságokat honnan veszitek??
De még nem is az a legnagyobb baj, hogy néhányotoknak vannak ilyen random agymenései, de legalább ne hirdetnétek!
Aztán meg terjednek ezek az idiótaságok, mivel a "Fórumon is írták!".
Komolyan, ezeket a baromságokat honnan veszitek??
De még nem is az a legnagyobb baj, hogy néhányotoknak vannak ilyen random agymenései, de legalább ne hirdetnétek!
Aztán meg terjednek ezek az idiótaságok, mivel a "Fórumon is írták!".
Akkor az sem igaz, h a PS dönti el kiből lesz nyerő játékos és kiből vesztő? :D
Fél év után még a legxarabb gyári melóval is keresel 100K-t, ha addig megragadsz egy helyen a 3. világba rohamléptekkel haladó országunkba is, de ha neked az az életcél gl.
Inkább tanulj legyél közgazdász, matematikus, informatikus vagy valamilyen mérnök, vagy orvos ezekkel + az angollal kitartással és szorgalommal bármit fognak neked okoskodni azt nem mondom, hogy jól, de nettó 150-nél Orbánisztánban is jobban tudsz keresni.
Ha pedig ezek nem jönnek be, de van kézügyességed tanuld ki a forrasztott hegesztést vagy legyél jó lakatos, vagy mit tudom én mi tanulj meg németül aztán szarásig leszel pénzel.
A pokert meg told a szabadidődbe még ezekre tanulsz aztán ha közbe kiderül, hogy te vagy az új Isildur akkor jóvan.
Fél év után még a legxarabb gyári melóval is keresel 100K-t, ha addig megragadsz egy helyen a 3. világba rohamléptekkel haladó országunkba is, de ha neked az az életcél gl.
Inkább tanulj legyél közgazdász, matematikus, informatikus vagy valamilyen mérnök, vagy orvos ezekkel + az angollal kitartással és szorgalommal bármit fognak neked okoskodni azt nem mondom, hogy jól, de nettó 150-nél Orbánisztánban is jobban tudsz keresni.
Ha pedig ezek nem jönnek be, de van kézügyességed tanuld ki a forrasztott hegesztést vagy legyél jó lakatos, vagy mit tudom én mi tanulj meg németül aztán szarásig leszel pénzel.
A pókert meg told a szabadidődbe még ezekre tanulsz aztán ha közbe kiderül, hogy te vagy az új Isildur akkor jóvan.
Jól beszél a fiú teljesen egyetértek vele! Egymillióból egy aki ebből meg tud élni rendesen.
Szóval Mo.-n vagy 10 ember keres vele értelmes összeget? Nem vagy eltévedve? :)
Plo cg-vel érdemes kezdeni: izgalmas játék és kellően laza felfogásban elég könnyű nyerni benne. Arra figyelj, hogy az első befizetésed magas legyen, mert akkor kisebb lesz az rng szórása (jobb kalapba sorolnak).
Legyen inkább 1 millióból kb 20-25 (200-250) és ekkor reális vagyok, de ez sem jobb.