jeges furdo, es a vegen egy jo nagy pofon eleg hatasos lehet
aha... nem azt mondtam, hogy a térdemre folyik a nyálam és azt hittem 92 éves vagyok.
Csak, van-e valami olyan, amitől felpörög az ember :D de látom ebbe bele lehet kötni. Nem tudom ki, de régebben olvastam valahol, hogy tud vmi teát, ami élénkítő hatású. Esetleg, aki magára ismer, hogy ilyet tud az mondja már meg nekem milyen fajta az. A porszívógépek meg kérem kíméljenek! :D
Az a baj, hogy jó módszerek ezek arra, hogy ébren maradj, de a koncentrációd ettől még ugyanolyan sz*r lesz szerintem. Szóval akkor már kb. be is aludhatnál, többre mész vele. Ezért mondtam, hogy legjobb nem tolni. Ha minden fárasztó mondjuk, akkor persze nehéz dió, és kénytelen vagy ezekkel próbálkozni. De ha csak 1-1 alkalom ilyen, akkor azokat hagyd ki, és töltsd mással azt az időt.
Ha persze nem hulla fáradtságról van szó, akkor igaz, rossz irányba ment a topic :D Teát javaslom én is, szerintem ha bemész egy jó teaboltba, ott is tudnak segíteni, hogy milyet kéne innod.
XXX egy jó csaj mindig ébren tart :D
Ginseng tea, esetleg kapszula.
En is a ginseng teat javaslom, legalabbis nekem bejon.
pizza,csoki,durum,gumicukor,2l cola
Nekem bevalt es meglatszik az eredmenye!
pizza,csoki,durum,gumicukor,2l cola
Nekem bevalt es meglatszik az eredmenye!
hogy a kérdésre is válaszoljak engem az upswing tart ébren
aha... nem azt mondtam, hogy a térdemre folyik a nyálam és azt hittem 92 éves vagyok.
Csak, van-e valami olyan, amitől felpörög az ember :D de látom ebbe bele lehet kötni. Nem tudom ki, de régebben olvastam valahol, hogy tud vmi teát, ami élénkítő hatású. Esetleg, aki magára ismer, hogy ilyet tud az mondja már meg nekem milyen fajta az. A porszívógépek meg kérem kíméljenek! :D