Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Hogyan tartsuk magunkat ébren és éberen egy fárasztó nap után éjszakai játéknál?

iKeksz
Válasz svajcifiu kommentjére
2013. febr. 15. 23:05

jeges furdo, es a vegen egy jo nagy pofon eleg hatasos lehet

annyira nem vagyok oda a bear gryllsért :)

mohykan1981
Válasz iKeksz kommentjére
2013. febr. 15. 23:10

aha... nem azt mondtam, hogy a térdemre folyik a nyálam és azt hittem 92 éves vagyok.
Csak, van-e valami olyan, amitől felpörög az ember :D de látom ebbe bele lehet kötni. Nem tudom ki, de régebben olvastam valahol, hogy tud vmi teát, ami élénkítő hatású. Esetleg, aki magára ismer, hogy ilyet tud az mondja már meg nekem milyen fajta az. A porszívógépek meg kérem kíméljenek! :D

Ha jol tudom a zöld tea, ami a legelenkitöbb hatasu.

Tir-X
2013. febr. 15. 23:24

Az a baj, hogy jó módszerek ezek arra, hogy ébren maradj, de a koncentrációd ettől még ugyanolyan sz*r lesz szerintem. Szóval akkor már kb. be is aludhatnál, többre mész vele. Ezért mondtam, hogy legjobb nem tolni. Ha minden fárasztó mondjuk, akkor persze nehéz dió, és kénytelen vagy ezekkel próbálkozni. De ha csak 1-1 alkalom ilyen, akkor azokat hagyd ki, és töltsd mással azt az időt.

Ha persze nem hulla fáradtságról van szó, akkor igaz, rossz irányba ment a topic :D Teát javaslom én is, szerintem ha bemész egy jó teaboltba, ott is tudnak segíteni, hogy milyet kéne innod.

pepestaar
2013. febr. 15. 23:43

XXX egy jó csaj mindig ébren tart :D

TitusPullo
Válasz pepestaar kommentjére
2013. febr. 15. 23:49

Ginseng tea, esetleg kapszula.

Zsipali
2013. febr. 16. 1:44

En is a ginseng teat javaslom, legalabbis nekem bejon.

danfiu
2013. febr. 16. 2:59

pizza,csoki,durum,gumicukor,2l cola

Nekem bevalt es meglatszik az eredmenye!

rioka
Válasz danfiu kommentjére
2013. febr. 16. 3:06

pizza,csoki,durum,gumicukor,2l cola

Nekem bevalt es meglatszik az eredmenye!

jha hogy ezt a kombót csak akkor kell nyomni, ha ébren akar maradni az ember? király ezt mondhattátok volna előbb is, akkor nem nem úgy gyorsulna a szobamérlegem 100ra mint egy olyan piros lovaskocsi

rioka
Válasz rioka kommentjére
2013. febr. 16. 3:08

hogy a kérdésre is válaszoljak engem az upswing tart ébren

Szerencsefia
2013. febr. 16. 9:20

aha... nem azt mondtam, hogy a térdemre folyik a nyálam és azt hittem 92 éves vagyok.
Csak, van-e valami olyan, amitől felpörög az ember :D de látom ebbe bele lehet kötni. Nem tudom ki, de régebben olvastam valahol, hogy tud vmi teát, ami élénkítő hatású. Esetleg, aki magára ismer, hogy ilyet tud az mondja már meg nekem milyen fajta az. A porszívógépek meg kérem kíméljenek! :D

Ha jól emlékszem a puskapor tea volt, amit keresel olyan mintha energiaitalt innál.

Élő ügyfélszolgálat