Tea, drog stb. csak átmeneti megoldások egy-egy alkalomra. Ha nem tudsz ébren maradni, ha szeretnéd nagymértékben hosszútávon javítani az éberséged, koncentrációd nem csak a grindek, de a mindennapok során is, akkor szerintem költözz Ózdra :).
Tea, drog stb. csak átmeneti megoldások egy-egy alkalomra. Ha nem tudsz ébren maradni, ha szeretnéd nagymértékben hosszútávon javítani az éberséged, koncentrációd nem csak a grindek, de a mindennapok során is, akkor szerintem költözz Ózdra :).
Ha jól emlékszem a puskapor tea volt, amit keresel olyan mintha energiaitalt innál.
Mindenféle megoldás érdekel, kivétel az energiaital az túl standard és szar is! :)
Minek akarsz fáradtan játszani, romlik a játékod. Oké, ha 1 asztalod maradt mert mtt-zel ofc nem hagyod ott. Amúgy kávé babot enni, nagyon jó! De ezek nem egészséges dolgok, szóval ha lehet ne akarj éjjel, fáradtan játszani, meglátszódik a játékodon is!
Hát nekem van egy jó tippem. NE ÜLJ LE JÁTSZANI EGY HOSSZÚ FÁRASZTÓ NAP UTÁN HA NEM PIHENJ ÉS KERESS MÁS ALKALMAT A JÁTÉKRA!
Hát nekem van egy jó tippem. NE ÜLJ LE JÁTSZANI EGY HOSSZÚ FÁRASZTÓ NAP UTÁN HA NEM PIHENJ ÉS KERESS MÁS ALKALMAT A JÁTÉKRA!
látom néhányan rendíthetetlenek vagytok! :D de ez azért van mert a kérdés lányegét nem értettétek meg, én olyan helyzetekre gondolok, amikor a fáradtságot még simán a visszájára lehet fordítani bizonyos dolgokkal... nem arról van szó, hogy mindjárt bealszok. És attól, hogy pislogtam párat nem fogok több ezer dollárt bukni :)
nyílván, ha nem érzem magamban az erőt :D nem ülök le játszani...
speed. Nincs más
ADMINOK!! kérlek titeket, küldjetek már minden kicsit is aktív tagnak egy pólót, pulcsit.. mert erre megy ki a játék :/
utána majd megszűnnek ezek a felesleges topicok