Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Hogyan tartsuk magunkat ébren és éberen egy fárasztó nap után éjszakai játéknál?

S0nnyB1ack
Válasz iKeksz kommentjére
2013. febr. 16. 9:49

Tea, drog stb. csak átmeneti megoldások egy-egy alkalomra. Ha nem tudsz ébren maradni, ha szeretnéd nagymértékben hosszútávon javítani az éberséged, koncentrációd nem csak a grindek, de a mindennapok során is, akkor szerintem költözz Ózdra :).

iKeksz
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2013. febr. 16. 11:18

Tea, drog stb. csak átmeneti megoldások egy-egy alkalomra. Ha nem tudsz ébren maradni, ha szeretnéd nagymértékben hosszútávon javítani az éberséged, koncentrációd nem csak a grindek, de a mindennapok során is, akkor szerintem költözz Ózdra :).

hallottam róla már :D :D ezt a lehetőséget kihagynám! :P

iKeksz
Válasz Szerencsefia kommentjére
2013. febr. 16. 11:21

Ha jól emlékszem a puskapor tea volt, amit keresel olyan mintha energiaitalt innál.

aha utána néztem neten az, ha minden igaz a egy kínai zöld tea. köszi

forzadani3
2013. febr. 16. 11:26

Mindenféle megoldás érdekel, kivétel az energiaital az túl standard és szar is! :)

Minek akarsz fáradtan játszani, romlik a játékod. Oké, ha 1 asztalod maradt mert mtt-zel ofc nem hagyod ott. Amúgy kávé babot enni, nagyon jó! De ezek nem egészséges dolgok, szóval ha lehet ne akarj éjjel, fáradtan játszani, meglátszódik a játékodon is!

iKeksz
Válasz forzadani3 kommentjére
2013. febr. 16. 11:37

Minek akarsz fáradtan játszani, romlik a játékod. Oké, ha 1 asztalod maradt mert mtt-zel ofc nem hagyod ott. Amúgy kávé babot enni, nagyon jó! De ezek nem egészséges dolgok, szóval ha lehet ne akarj éjjel, fáradtan játszani, meglátszódik a játékodon is!

ezt egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy este amikor 9-10kor leülsz játszani úgy, hogy sok dolgod volt aznap és érzed, hogy kicsit fáradt vagy KÉNE VALAMI amivel ezt a problémát megoldod, mert még 4-6 órát kell játszanod, mert pl el kell érned egy bizonyos szintet vagy rake mennyiséget, ezzel a problémával ti még sose találkoztatok :) nem tudom elhinni. higgyétek el én se dolgozok magam ellen! :) csak egy kis koncentráció növelő vagy élénkítő hatású készítmények után érdeklődök. De eddig a kínai zöld tea meg a ginseng a befutó

Gabiru
2013. febr. 16. 11:42

Hát nekem van egy jó tippem. NE ÜLJ LE JÁTSZANI EGY HOSSZÚ FÁRASZTÓ NAP UTÁN HA NEM PIHENJ ÉS KERESS MÁS ALKALMAT A JÁTÉKRA!

L.T.
Válasz Gabiru kommentjére
2013. febr. 16. 12:03

Hát nekem van egy jó tippem. NE ÜLJ LE JÁTSZANI EGY HOSSZÚ FÁRASZTÓ NAP UTÁN HA NEM PIHENJ ÉS KERESS MÁS ALKALMAT A JÁTÉKRA!

Pontosan.Hatalmas-EV szerintem,még ha valamivel élénkíted is a figyelmed,tompítod a fáradságot,akkor is tudat alatt ott lesz h milyen jó lenne pihenni végre.

iKeksz
2013. febr. 16. 12:25

látom néhányan rendíthetetlenek vagytok! :D de ez azért van mert a kérdés lányegét nem értettétek meg, én olyan helyzetekre gondolok, amikor a fáradtságot még simán a visszájára lehet fordítani bizonyos dolgokkal... nem arról van szó, hogy mindjárt bealszok. És attól, hogy pislogtam párat nem fogok több ezer dollárt bukni :)
nyílván, ha nem érzem magamban az erőt :D nem ülök le játszani...

balu999
2013. febr. 16. 12:45

speed. Nincs más

spuri :)

imTheDoctor
2013. febr. 16. 13:14

ADMINOK!! kérlek titeket, küldjetek már minden kicsit is aktív tagnak egy pólót, pulcsit.. mert erre megy ki a játék :/
utána majd megszűnnek ezek a felesleges topicok

Élő ügyfélszolgálat