Engem nem érdekel a pulóver, én a PA addict címre hajtok!:cool:
Faradstasgtol fuggoen:
1 : Guarana kapszula : Guarana (100 tabletta) - Scitec Nutrition
2 : Koffein kapszula : Caffeine (100 kapszula) - Scitec Nutrition
es ha 150% on akarsz porogni mert kozel az FT akkor csak modjaval de :
3 : Hot Blood 2.0 : Hot Blood 2.0 (820 g) - Scitec Nutrition
Ha ettol nem fogsz ebren maradni akkor semmitol. (bar teny, hogy eredetileg nem erre van fejlesztve de abszolut hatasos.)
Ezek nekem mind bevaltak. Mentalisan es es az utolsotol fizikailag is csucson porogsz. Es meg legalis is.
Faradstasgtol fuggoen:
1 : Guarana kapszula : Guarana (100 tabletta) - Scitec Nutrition
2 : Koffein kapszula : Caffeine (100 kapszula) - Scitec Nutrition
es ha 150% on akarsz porogni mert kozel az FT akkor csak modjaval de :
3 : Hot Blood 2.0 : Hot Blood 2.0 (820 g) - Scitec Nutrition
Ha ettol nem fogsz ebren maradni akkor semmitol. (bar teny, hogy eredetileg nem erre van fejlesztve de abszolut hatasos.)
Ezek nekem mind bevaltak. Mentalisan es es az utolsotol fizikailag is csucson porogsz. Es meg legalis is.
Helloszia veseelégtelenség, keringési panaszok, és májelégtelenség:D
nembaj, az a lényeg, hogy 20-30 évesen ge*ijól nézünk ki, erősek vagyunk, a nőkért nem nekünk kell megszenvedni, hanem eléd dobják magukat, aztán jaaa, majd 40 évesen, meg rotty :)
Szerintem sem érdemes játszani ha az ember fáradt, de ha mindenképp játszani akar valaki akkor itt van pár módszer amik segítségével felfrissíthetjük magunkat.
Hűtsd le magad!
A meleg, párás helyeken sokkal könnyebben álmosodhatsz el. Ha ébren kell maradnod egy ilyen helyen, akkor ülj a ventillátor vagy a légkondi alá, és máris jobb lesz.
Hideg víz
Locsolj egy kis hideg vizet az arcodra és a csuklódon az erekre. Egy pohár jéghideg víz megivása is rengeteget segíthet, és ha eleget iszol, akkor talpon fogsz maradni, és minden fél órában a vécét is meg fogod látogatni.
Koplalj evésidőben!
Az emberi testnek nagy adag energiára van szüksége ahhoz, hogy megfelelően működjön. Ezt kell kihasználnod, hogy ébren tudj maradni. A koplalás a legjobb módszer ilyenkor, amíg csak iszol egy vagy két étkezés idejében, addig egészségesen tarthatod magadat ébren.
Felpörgető szünetek
Tarts egy kis szünetet, és sétálj egyet, vagy ugrálj, hogy a vérkeringést stimuláld. Még a legvisszafogottabb mozgás is egészséges módja a test energizálásának.
Rágcsálj cukormentes mentás rágót!
Nem fogja tönkretenni a fogaidat, de elég fizikai aktivitást jelent ahhoz, hogy ébren maradj. Emellett az erős menta is nagyon hasznos, hiszen egyszerűen frissítő az íze.
Zene
Ha nincs sok dolgod, akkor gyorsan hallgass egy kis pörgős zenét, így egészségesen maradhatsz ébren.
Dobolj a szádban!
Persze ezt a nyelveddel kell megoldanod, mozgasd a nyelvedet a szádban fel és le – bár kicsit furán érezheted majd magadat, a lényeg, hogy lekösd magad és ezáltal sokáig fennmaradj!
Kapcsolj fel minden lámpát!
A sötétség nagyon elálmosít – ezt megelőzendő, kapcsolj fel minden lámpát a szobában!
Huzigáld a fülcimpáidat!
Bár furán hangozhat, a lényeg, hogy így fent tudsz maradni és még jobban is érezheted magadat. Csak próbáld ki.
Igyál kávét!
Ne sokat, inkább a nap folyamán elosztva többször kevesebbet.
Forrás: KamaszPanasz - Kamaszokról, kamaszoktól, kamaszoknak
talan mate tea, de hosszútávra kell ezt megoldanod, különben minidig csak foltozgatsz, tüzet oltasz, amihez csak egészségtelen/számodra nem elég hatékony megoldások maradnak
Koffeintablettát használ valaki? Nekem ajánlották, de még nem próbáltam.
Koffeintablettát használ valaki? Nekem ajánlották, de még nem próbáltam.
Nekem valahogy az az elítélendő dolog jutott eszembe, hogy egy fárasztó nap után aludjunk éjszaka!