Ennek a Markusnak nem szivacs az ülőke része? Az a baj ezekkel, hogy azt fél év alatt kiüli az ember, és utána olyan mint a beton. Egy munkaszéknek amúgy nem is az a célja, hogy istenkirály kényelmes legyen, hanem hogy helyes tartásba kényszerítsen.
Az ülőkéjére nem mondanám hogy pihe-puha, sztem ez pont olyan hogy helyes testtartásra kényszerít. Deréktámaszos, ha elfekszel benne akkor nem is kényelmes.
En ugyancsak az ikeaban bent probaltam a markust, az lehet mar el volt intezve, de nekem iszonyatosan gagyi erzesem volt benne. Office Depotos szekek 90%-a szinten ilyen volt, ami nem, az meg a 70k+ kategoria, szoval az is kiesett. Az RS Butorban vegul viszont meglepoen jo dolgokat talaltam, vegul az alabbi szek mellett dontottem 35k-ert: RS B Tavaly juniusban vettem, es azota nagyon-nagyon keves amortizalodas tortent rajta, pedig napi 8 ora atlagban megvan. Ennel jobb cuccok is vannak ott, ajanlatos az irodaszekek kategoriaban korulnezni, az ikeanal merfoldekkel jobb.
Ha vki pedig asztal utan kutat, azt is erdemes itt megnezni, 60-70k korul nagyon szep, nagydarab, massziv vezetoi asztalokat lehet kapni.
Egy jó szék sokat számit az biztos! Srácok egyébként áruljátok már el nekem légyszi, hogy ami egykét embernek van idézet meg szöveg a komment és az medálok között.. azt hol lehet beállitani?
Egy jó szék sokat számit az biztos! Srácok egyébként áruljátok már el nekem légyszi, hogy ami egykét embernek van idézet meg szöveg a komment és az medálok között.. azt hol lehet beállitani?
nekem ilyen van már 1 jó ideje:
Irodaszék fekete kék SEBASTIAN | JYSK
elég gyakran le van akciózva 20K-ra, ennyiért jobbat nehéz venni szvsz. az ülő részére csináltattam egy ráhúzhatós párnát, ami mosható, cserélhető (beleizzadsz a szövetbe, de az még mindig jobb mint a műbőr...)
Tökmind1, hogy 35kért, vagy 80kért veszel széket. Az igazán jó székek 130k+tól kezdődnek. Ha rossz a fizikai állapotod, és annyit sportolsz, hogy leugrasz a boltba, akkor biztos, hogy fog fájni a hátad,nyakad egy idő után, és ilyenkor mindegy, hogy egy 35ks szövet székbe, vagy egy 80ks "főnöki székbe" izzadsz bele napi 6-8 órában.
Szóval simán a székektől ne várjatok csodát.
Ennek a Markusnak nem szivacs az ülőke része? Az a baj ezekkel, hogy azt fél év alatt kiüli az ember, és utána olyan mint a beton. Egy munkaszéknek amúgy nem is az a célja, hogy istenkirály kényelmes legyen, hanem hogy helyes tartásba kényszerítsen.
Használ valaki masszív grindhez babzsákot?
Tökmind1, hogy 35kért, vagy 80kért veszel széket. Az igazán jó székek 130k+tól kezdődnek. Ha rossz a fizikai állapotod, és annyit sportolsz, hogy leugrasz a boltba, akkor biztos, hogy fog fájni a hátad,nyakad egy idő után, és ilyenkor mindegy, hogy egy 35ks szövet székbe, vagy egy 80ks "főnöki székbe" izzadsz bele napi 6-8 órában.
Szóval simán a székektől ne várjatok csodát.