Érdemes elolvasni akár itt, akár máshol:
Kosár Magazin
Irodaszékek webáruháza
Ez mennyire versenyképes számítógépezéshez?
Fotel krém textÃlbÅ‘r SAN JOSÉ a JYSK-nél.
Nincs görgője, magyarul be kell szinte ugrálni vele az asztalhoz, nincs magasság állítás....
Viszont marha kényelmes.
Meg 20-ért most tudnék egyet
Na vettem én is egy Markus Ikea-s forgószéket. Már csak az asztalost várom az új asztalommal aztán indulhat a gigagrind :D
Na vettem én is egy Markus Ikea-s forgószéket. Már csak az asztalost várom az új asztalommal aztán indulhat a gigagrind :D
Hali, nekem is Markus van(fekete) es megvagyok vele elegedve:)
Sziasztok!
Érdeklőnék, hogy tudtok e olyan boltról aminek az üzlethelyisége/raktára nem a peremkerületeken van és végig lehetne próbálni egy csomó széket! Vagy adhatnátok tippeket, ti hol vásároltatok? Előre is köszi
Használ valaki masszív grindhez babzsákot?
Tegnap elkezdtem kutakodni ebben a témában, igaz először nem póker miatt. De ahogy látom nagyon sokfélét lehet kapni. Elgondolkodtam azon, hogy lehet ebből kéne grindelni. Asztalom egyéni, szóval még az sem lenne baj ha a magasságból lejjebb kéne venni.
Konkrétan ez a kép gondolkodtatott el azon, hogy nekem ilyen kell!
http://www.relaxfotel.hu/custom/vajomuvek/image/cache/w1000h800m00/product/12.jpg
Jelenleg Ikea Markus székem van, de ebben nem telik el úgy 20perc, hogy ne változtassak a pozíciómon.
Ahogy látom már lassan 3 éve használom :D és még most is kifogástalan. Nincs nyoma annak, hogy szét lenne ülve. Pedig napi jópár órát eltöltök benne. Csak ez a fránya sok mocorgás ne lenne benne.
Jelenleg Ikea Markus székem van, de ebben nem telik el úgy 20perc, hogy ne változtassak a pozíciómon.
Office depo-ban vegyetek széket, ár érték arányban itt vannak a legjobbak. 33 ezerért olyan főnöki bőr irodai széket vettem,h az ikeában pl még csak hasonló sem volt. Beleültem és nem akartam kiszállni belőle! :)
A nevét nem tudom,m már vagy 3-4 éve,h megvettem.
Office depo-ban vegyetek széket, ár érték arányban itt vannak a legjobbak. 33 ezerért olyan főnöki bőr irodai széket vettem,h az ikeában pl még csak hasonló sem volt. Beleültem és nem akartam kiszállni belőle! :)
A nevét nem tudom,m már vagy 3-4 éve,h megvettem.