Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy a dominált lap az mit jelent???? Ezen kívül lenne még egy angol szó is (shove) Kiváncsi lennék mindkettő jelentésére előre is thx
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy a dominált lap az mit jelent???? Ezen kívül lenne még egy angol szó is (shove) Kiváncsi lennék mindkettő jelentésére előre is thx
Köszi a segitséget.
Valaki segítsen már szövegértelmezésben! Szó szerint értem az angol szöveget, de nem tudom értelmezni így teljes egészében ezt a dolgot.
Nagy bőszen várom a pénzemet attól a nyomorult Poker Nordica-tól, akiktől már 25 alkalommal kaptam pénzt korábban is Moneybookers-en keresztül, erre több egyéb dolog mellett ezt kaptam emilben, mellette még felszólítottak, hogy küldjem el nekik azokat a szkennelt cuccokat, amiket már hónapokkal ezelőtt egyszer átküldtem.
"Your Moneybookers withdrawal request of $x has been received and will be processed within 72 hours if you are withdrawing to an ewallet. Check withdrawals are generally processed on Monday and Thursday every week and in most cases will arrive at your listed mailing address within 3 weeks."
Mondom, szó szerint értem a szöveget, de értelmezni nem tudom 100%-ig, hogy mi a fenét akarnak ezzel. Aki kapott hasonló tartalmú mailt életében, az segítsen már értelmezni! Ugye nem az van, amitől tartok? Ez ugye nem egy leveles "verifikációs" szarakodás előszele akar lenni? Mert ha az, én eret vágok magamon most azonnal.
Előre is köszi!
"Your Moneybookers withdrawal request of $x has been received and will be processed within 72 hours if you are withdrawing to an ewallet. Check withdrawals are generally processed on Monday and Thursday every week and in most cases will arrive at your listed mailing address within 3 weeks."
Ez annyit jelent, hogy megkapták a kérésedet, 72 órán belül indítják az MB kifizetést. A csekk kifizetések általában hétfőnként ill. csütörtökönként kerülnek feldolgozásra, és legtöbb esetben 3 héten belül megkapod a megadott postai címedre.
UI: MB kiutaláshoz kell scannelni iratokat??
Értem, akkor már tudom, hogy úgy kell rá készülni kifizetés előtt, hogy scannelek. Eddig még csak befizettem, ki még soha. Majd ha lejár a bónusz, akkor fogok kifizettetni. :)
Véglegesen ott hagyod a Nordicát? És most hova tovább?
Basszus, ha holnap estig idegeltem volna magam, akkor sem jut eszembe, hogy a "check" itt ténylegesen a csekket jelenti, azóta is ezen mosolygok magamban. ;)
Basszus, ha holnap estig idegeltem volna magam, akkor sem jut eszembe, hogy a "check" itt ténylegesen a csekket jelenti, azóta is ezen mosolygok magamban. ;)
Értem, akkor már tudom, hogy úgy kell rá készülni kifizetés előtt, hogy scannelek. Eddig még csak befizettem, ki még soha. Majd ha lejár a bónusz, akkor fogok kifizettetni. :)
Véglegesen ott hagyod a Nordicát? És most hova tovább?