Na és mi volt? Igazuk van? Mit csináltál? ;)
Egyik havernak küldtem 2 dollárt..S mivel csak 10 a minimum, beültünk játszani asztalhoz, és "visszanyertem" 8 dollárt..Hát ennyi történt...Ki lehetne ezt valahogy magyarázni??
Egyik havernak küldtem 2 dollárt..S mivel csak 10 a minimum, beültünk játszani asztalhoz, és "visszanyertem" 8 dollárt..Hát ennyi történt...Ki lehetne ezt valahogy magyarázni??
felesleges, ne csinálj semmit többé, ennyi...
és az accountomat kiblokkolják??
Köszi a segítséget!!
nickname.
Hello. nicket lehet itt valahogy változtatni?:)
Melyik terem nappal???
Lenne egy olyan kérdésem, hogy melyik teremben vannak kora délután is jó asztalok NL10-en? És legyen belőlük elegendő (legalább 5). Gondolok itt olyan FR asztalokra, ahol érdemes pecázni :)
(Everest valószínűleg ilyen terem, de oda majd csak nyáron tudok menni, tehát más tipp kéne :))
Lenne egy olyan kérdésem, hogy melyik teremben vannak kora délután is jó asztalok NL10-en? És legyen belőlük elegendő (legalább 5). Gondolok itt olyan FR asztalokra, ahol érdemes pecázni :)
(Everest valószínűleg ilyen terem, de oda majd csak nyáron tudok menni, tehát más tipp kéne :))
Szerintem a Party lehet a megfelelő megoldás. Én régen szerettem a termet, mondhatni a kedvencem volt, csak a havi bónuszozással idegesítettek fel. Gyakorlatilag boldog boldogtalan kapott havonta valamennyit, csak azok nem (többek között én), akik csak ott játszottunk, ráadásul havi nem kevés leosztást. Ettől függetlenül kisebb téteken rengeteg a hal, Visara egy nap alatt kifizetnek, egyszerre lehet 12 asztalon játszani...