Chryss85
Válasz psycho kommentjére
2008. máj. 24. 22:52

Na és mi volt? Igazuk van? Mit csináltál? ;)

psycho
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. máj. 24. 22:55

Egyik havernak küldtem 2 dollárt..S mivel csak 10 a minimum, beültünk játszani asztalhoz, és "visszanyertem" 8 dollárt..Hát ennyi történt...Ki lehetne ezt valahogy magyarázni??

wilddrew
2008. máj. 24. 22:58

Egyik havernak küldtem 2 dollárt..S mivel csak 10 a minimum, beültünk játszani asztalhoz, és "visszanyertem" 8 dollárt..Hát ennyi történt...Ki lehetne ezt valahogy magyarázni??

felesleges, ne csinálj semmit többé, ennyi...

psycho
Válasz wilddrew kommentjére
2008. máj. 24. 23:02

felesleges, ne csinálj semmit többé, ennyi...

és az accountomat kiblokkolják??

Köszi a segítséget!!

wilddrew
2008. máj. 24. 23:06

és az accountomat kiblokkolják??

Köszi a segítséget!!

Valszeg igen - ha nem, akkor írj, hogy vegyék le a korlátozást - bebuktad a dolgot, de miután ilyen kis összegről volt szó, nem basztak ki egyből...

dodi89
Válasz figike kommentjére
2008. máj. 25. 11:30

nickname.

Hello. nicket lehet itt valahogy változtatni?:)

Chryss85
2008. máj. 25. 12:54

Mondjuk miért nem küldtél neki 12$-t és ő visszaküld 10$-t ?
:P

Chryss85
2008. máj. 28. 15:08

Melyik terem nappal???

Lenne egy olyan kérdésem, hogy melyik teremben vannak kora délután is jó asztalok NL10-en? És legyen belőlük elegendő (legalább 5). Gondolok itt olyan FR asztalokra, ahol érdemes pecázni :)

(Everest valószínűleg ilyen terem, de oda majd csak nyáron tudok menni, tehát más tipp kéne :))

Vika
2008. máj. 28. 15:29

Lenne egy olyan kérdésem, hogy melyik teremben vannak kora délután is jó asztalok NL10-en? És legyen belőlük elegendő (legalább 5). Gondolok itt olyan FR asztalokra, ahol érdemes pecázni :)

(Everest valószínűleg ilyen terem, de oda majd csak nyáron tudok menni, tehát más tipp kéne :))

Szerintem a Party lehet a megfelelő megoldás. Én régen szerettem a termet, mondhatni a kedvencem volt, csak a havi bónuszozással idegesítettek fel. Gyakorlatilag boldog boldogtalan kapott havonta valamennyit, csak azok nem (többek között én), akik csak ott játszottunk, ráadásul havi nem kevés leosztást. Ettől függetlenül kisebb téteken rengeteg a hal, Visara egy nap alatt kifizetnek, egyszerre lehet 12 asztalon játszani...

Chryss85
Válasz Vika kommentjére
2008. máj. 28. 16:50

Szerintem a Party lehet a megfelelő megoldás. Én régen szerettem a termet, mondhatni a kedvencem volt, csak a havi bónuszozással idegesítettek fel. Gyakorlatilag boldog boldogtalan kapott havonta valamennyit, csak azok nem (többek között én), akik csak ott játszottunk, ráadásul havi nem kevés leosztást. Ettől függetlenül kisebb téteken rengeteg a hal, Visara egy nap alatt kifizetnek, egyszerre lehet 12 asztalon játszani...

Én úgy hallottam, hogy nagyon feszesek ott a playák.. Na most mi igaz? :D

Élő ügyfélszolgálat