Lakatosrj
Válasz Skiboy kommentjére
2011. márc. 4. 10:16

Képfeltöltés

Hali!

Meg tudja valaki mondani hogyan kell profilképet feltölteni? Nem találom.

Köszi.

cursor 10
Válasz Lakatosrj kommentjére
2011. márc. 4. 10:32

Hali!

Meg tudja valaki mondani hogyan kell profilképet feltölteni? Nem találom.

Köszi.

https://poker-akademia.com/vBulletin/profile.php?do=editprofilepic

Lakatosrj
Válasz cursor 10 kommentjére
2011. márc. 4. 10:38

De nem látom

Az ok. Ott már fel is töltöttem a képet. De nem látom sehol. Pl. a blognál csak a kis szürke fej van megjelenítve.

cursor 10
2011. márc. 4. 10:44

Az ok. Ott már fel is töltöttem a képet. De nem látom sehol. Pl. a blognál csak a kis szürke fej van megjelenítve.

Ha én rákattintok a linkre a saját képemet látom. Ha mindent jól csináltál látszódni kell az általad feltöltött képnek.

Lakatosrj
2011. márc. 4. 10:52

Én is látom a saját képet, amit feltöltöttem, de itt sem jelenik meg a fórumban.

cursor 10
2011. márc. 4. 11:01

Én is látom a saját képet, amit feltöltöttem, de itt sem jelenik meg a fórumban.

Akkor sajnos nem tudom mi lehet a baj.

cursor 10
2011. márc. 4. 11:02
Lakatosrj
2011. márc. 4. 11:12

És igen. Ez volt a helyes megoldás. Köszönöm szépen!

reirreT
Válasz Matt Coburn kommentjére
2011. márc. 5. 7:43

Sziasztok. Telepítettem a PT3-mat + postgre-t Win 7 alá és azóta kikapcsolta a Windows az autologint bootolásnál. Már visszaraktam a pipát oda ahová kell, szóval minden a régi, csak azt akartam kérdezni hogy más is találkozott már ezzel, vagy valami vírust szedhettem össze?
(XP-n volt eddig a PT3, ott ilyet eddig nem tapasztaltam)

Petesilver
Válasz PokerShark kommentjére
2011. márc. 6. 19:53

Megmondanád, hogy miért kéne paráznod? Szerinted az a menő aki 5 asztalon nyomja de kevésbé sikerrel, vagy a aki 1-en de pl megél belőle ?

Azért kérdeztem, hátha ez a hiányosságom rámutat arra, hogy nem csinálok valamit jól, vagy reménytelen esetleg az egész ha nem megy a több asztal. Bár ahogy olvasgatom, inkább CG és SNG-nél szokás több asztalozni, ritkább az MTT több asztal.

Jelenleg még azon a szinten tartok, hogy mikro szinten nem a matek alapú póker az igazán nyerő, hanem az ellenfelek ismerete, megjátszása, flopszituációk, meg persze az erős kezek. Ehhez viszont szerintem oda kell figyelni igazán a játékra, legalább is nekem. Bár ahogy egyre többet olvasok, úgy módosul a hozzáállás, és egyre jobban rájövök, hogy ez bizony szép hosszú tanulómunka lesz, és még rengeteg mindent kell tanulnom. Viszont élvezem.:)

Élő ügyfélszolgálat