PTR-en már nem frissültek az eredményeim 2010 novembere óta. Pedig azóta játszottam jó pár handet. Más tapasztalt ilyet?
Üdv! Lehet idióta kérdés ,de vissza akartam keresni egy régebbi versenyt a pokerstar-ról.. aztán nemtalálok róla HH-t . Ha írok a Supportnak akkor lehet kérvényezni ,hogy elküldjék az adott versenyról a HH-t? Aki esetleg tudja , annak meg köszönném ha írna itt nekem :)
"Ellenfeled egy ABC pókert játszó TAG regulár"
megmondaná valaki ez mit jelent, mondhatni alaposan,
köszönöm
Ellenfeled egy sima, egyszerű pókert játszó Feszes és Agresszív regulár
valamennyi időre visszamenőlegesen elküldik emailben igen.
Ha írsz a supportnak, elküldik zipelve a teljes starsos tevékenységed HH-it is. Annyi, hogy nem biztos, hogy ki tudják válogatni Neked, hanem ömlesztve elküldenek mindent. Írj a supportnak...
Ellenfeled egy sima, egyszerű pókert játszó Feszes és Agresszív regulár
Sziasztok!
30 perce kezdtem el bwin-en játszani. Ha megnyitok egynél több asztalt (akár csak 2-t) kifagy az egész program. Amikor újraindítom gyorsan be kell zárni vmelyik asztalt, különben újra kifagy.
Ötletek? Valakinek volt már ilyen "élményben" része?
Sziasztok!
30 perce kezdtem el bwin-en játszani. Ha megnyitok egynél több asztalt (akár csak 2-t) kifagy az egész program. Amikor újraindítom gyorsan be kell zárni vmelyik asztalt, különben újra kifagy.
Ötletek? Valakinek volt már ilyen "élményben" része?
hát nálam azzal megjavult hogy újra raktam Bwint. azért mielőtt megtennéd vár még kicsit hátha van más megoldás is. más termeknél nincs ilyen gond?