valaki tud nekem linkelni oldalakat sharkscope és pokerprolabson kívül? shark véletlen nyitva maradt amiért megbüntetett a full tilt, prolabsért nem parálnak viszont az nem frissül. ötlet ami nem előfizus és nem is para? előre is köszi!
valaki tud nekem linkelni oldalakat sharkscope és pokerprolabson kívül? shark véletlen nyitva maradt amiért megbüntetett a full tilt, prolabsért nem parálnak viszont az nem frissül. ötlet ami nem előfizus és nem is para? előre is köszi!
shark véletlen nyitva maradt amiért megbüntetett a full tilt,
Szerintem nem menő ez a bubi frizura!
Elküldtem neked egyet pw. be
Ezt kifejtenéd bővebben? Tudtommal le se sz*rják a névleges tiltás ellenére.
Kérlek tedd be a mailt egyben, köszi!
PTR-en már nem frissültek az eredményeim 2010 novembere óta. Pedig azóta játszottam jó pár handet. Más tapasztalt ilyet?
PTR-en már nem frissültek az eredményeim 2010 novembere óta. Pedig azóta játszottam jó pár handet. Más tapasztalt ilyet?
Üdv! Lehet idióta kérdés ,de vissza akartam keresni egy régebbi versenyt a pokerstar-ról.. aztán nemtalálok róla HH-t . Ha írok a Supportnak akkor lehet kérvényezni ,hogy elküldjék az adott versenyról a HH-t? Aki esetleg tudja , annak meg köszönném ha írna itt nekem :)