ebben mérik hogy milyen jól szerepelsz a versenyeken. roi :retun of investment. befekltetés hozama, megtérülése. a kiszámítását majd beírja más :). vagy keress rá :)
ebben mérik hogy milyen jól szerepelsz a versenyeken. roi :retun of investment. befekltetés hozama, megtérülése. a kiszámítását majd beírja más :). vagy keress rá :)
valaki elárulná nekem mi az az av ROI -6%
mert ma megkaptam, hogy u play shit 5$... ur av ROI -6%
és halvány fogalmam nincs miről beszélt... persze ideges volt, mert egy flush drawra allint tolt én meg fogadtam AQ, AKQ floppon...
Return On Investment. Tehát az eredményesség magyarul. Sng és tourra értendő.
Számolása: 100 x teljes profit/teljes buy-in. Ez jött ki neked -6%-ra. ha nem játszottál még túl sokat akkor ez kb semmit nem jelent. Egy tour behúzása és helyreáll a dolog.
mondjuk azt sem tudom, hogy ezt hol lehet megnézni
Ha megmondod a nicked utána megmondom :D
ZimmeZumm :D
Te nem is létezel :D
Én ezt kettőt ismerem Official Poker Rankings - Poker Ratings, Poker Results and Statistics és SharkScope - The Largest Online Poker Tournament Results Database, ez utóbbi sng. Itt megvagy Ipokeren és valóban -6% 22 meccs után.
halihó
Camtasia stúdióval szeretnék videót csinálni, két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban. :)
Az egyik, hogy lejárt a szavatossága, ha simán reinstallálom, ugyanúgy észleli a lejáratot. Mit is kellene törölnöm még és honnan, hogy kitörlődjön minden nyoma a proginak ?
Ha kész a videó, hova tudom feltölteni ?
Még egy kérdés a nyakatokba. ( utáljatok érte :) )
Akadémia oldaláról letölthető egy egyszerű esélytáblázat, amit rohadtul nem értek.
Összevetettem egy esélykalkulátorral, gondolván a hasonló számokból kikövetkeztetem majd hogy hogyan is kell néznem a tábláztatot, na és nagyon nem azok az értékek jöttek ki. ebből arra gondoltam, hogy talán a táblázat nem preflop számítgat.
Például bal felső sarok:
JJ - 66.120 %
AA-22, AKs-A8s ,stb. - 33.880 %
Na most ez már ott gyanús ugye, hogy az AA 80%-ban esélyes JJ ellen preflop, szal nyilván nem úgy kell összevetni a táblázat adatait, ahogy én az alapján összevetem, hogy egymás alatt két lapkombináció, mellettük pedig százalékadat.
Akkor...mégis hogyan ? :)