AA-val 85%-od van random lap ellen, és 80% százalékod JJ ellen, azaz átlagban 5 esetből egyszer buksz AAval JJ ellen..JJvel legalább 75%-od van random lap ellen..
psycho - oké, az a kérdés mindezt hogy szeded ki az akadémia táblázatából :)
Összevetettem egy esélykalkulátorral, gondolván a hasonló számokból kikövetkeztetem majd hogy hogyan is kell néznem a tábláztatot, na és nagyon nem azok az értékek jöttek ki. ebből arra gondoltam, hogy talán a táblázat nem preflop számítgat.
Például bal felső sarok:
JJ - 66.120 %
AA-22, AKs-A8s ,stb. - 33.880 %
Na most ez már ott gyanús ugye, hogy az AA 80%-ban esélyes JJ ellen preflop, szal nyilván nem úgy kell összevetni a táblázat adatait, ahogy én az alapján összevetem, hogy egymás alatt két lapkombináció, mellettük pedig százalékadat.
Akkor...mégis hogyan ? :)
A táblázathoz tartozik egy cikk is, ami elmagyarázza hogyan kell értelmezni.
JJ - 66.120% azt jelenti, hogy a JJ-nek 66.12% nyerési esélye van a AA-22, AKs-A8s, KQs-KTs, QJs-QTs lapkombinációk ellen. Vagyis a feltételezés az, hogy az ellenfélnél ezen lapok valamelyike van.
Köszönöm szépen, így már érthető.
sorrál is számít a kicker ?
Vagyis ha én K6-al vagyok, ellen K7-el, az asztalon meg Q J 10 9, akkor döntetlen, vagy kicker miatt viszi a potot ?
Szerintem döntetlen. :P
döntetlen:).
oké :)
sziasztok. A kérdésem a köv lenne : Játszik valaki a Pacific pokeren? ide szeretnék majd regisztrálni, csak nemtudom honnan kellene, mert állítólag jár ide is rakeback, és az fontos lenne! vki segítsen please!
Hogyan tudok blog bejegyzést törölni?