Várj, nem akarlak meggyőzni vagy rábeszélni...
Vika milyen néven játszol partyn, ha publikus??
De én szeretném, hogy meggyőzz, és sikerült is ;) Egy próbát megér! Köszi az infot :)
Emelj keményebbeket a super premium lapokkal, és próbálj olcsón flopot nézni az összes többi használhatóval, különös tekintettel a spekulatívabb kapcsolódó egyszínű lapokra és a gyenge közepes valamint kis párokra, így túl nagy baj nem érhet.
Következtetni nyilván úgy tudsz, hogy a nagyon alacsony (50 körül) kéz/óra átlagú asztalokon nagy valószínűséggel sokan néznek flopot, míg a 80-90 kéz/óra átlagú asztalokon minden bizonnyal alacsonyabb a flopnézési érték, azért pörögnek annyira a leosztások. ;)
Nem szeretek meggyőzni senkit, csak megosztom a tapasztalataimat, ha valaki kérdez. :)
Emelj keményebbeket a super premium lapokkal, és próbálj olcsón flopot nézni az összes többi használhatóval, különös tekintettel a spekulatívabb kapcsolódó egyszínű lapokra és a gyenge közepes valamint kis párokra, így túl nagy baj nem érhet.
Biztos én vagyok béna, de nem tudom, hogyan lehet egy hozzászóláshoz képet csatolni. Mindegy is, sok következtetést úgysem lehet egyetlen screenshotból levonni (ráadásul elég letölteni a klienst, máris szabadon vizsgálódhat az ember ;) ), mindenesetre tegnap megígértem, így most összeszámoltam, hogy délután 1 óra körül mennyi használható asztal van NL10-en a Partyn, és jó 50 darab azoknak az asztaloknak a száma, ahol legalább 8 ember ült bent a számolás pillanatában.
alul vantovábbi opciok, s azalatt fájl csatolása, csatolásokat rendszerez.
alul vantovábbi opciok, s azalatt fájl csatolása, csatolásokat rendszerez.
Na megint kérdezek. :)
Tegyük fel nyertetek 1 beülőt vmelyik asztalon. Játszotok tovább, mintha mi se történt volna, vagy kiléptek, befagyasztva a nyereményt ? Mostanában azt játszom, hogy ilyenkor kilépek. Ennek indoka pedig, hogy viszonylag gyakran fordul elő, hogy plusz 1 beülővel addig üldögélek a seggemen, amíg hirtelen már csak a beülőnyi pénzem van, vagy annyi se, mer egy szerencsétlen emelgetős mókában alulmaradtam.
Na ilyenkor aztán utána megy a sóhajtozás, hogy én barom, hogy lehettem ilyen könnyelmű, ki kellett volna lépnem, én állat !! :)
Talán mert még sosem fordul elő velem, hogy két beülőnyi zsetont dupláztam meg. :)
zsola topicjában tegnap találsz pár véleményt ezzel kapcsolatban.