Chryss85
Válasz Vika kommentjére
2008. máj. 29. 0:13

Várj, nem akarlak meggyőzni vagy rábeszélni...

De én szeretném, hogy meggyőzz, és sikerült is ;) Egy próbát megér! Köszi az infot :)

Vika
Válasz psycho kommentjére
2008. máj. 29. 0:16

Vika milyen néven játszol partyn, ha publikus??

Persze, Viktor1910 a nickem, de bő egy éve ritkábban fordulok meg a teremben. Főleg fix limiteztem itt még anno, illetve volt az elmúlt egy évben néhány hetem, amikor ilyen-olyan okok miatt (általában valamilyen no depo okán) játszogattam itt, maximum NL50-en. Fix limitesként nekem magasan a kedvenc termem volt, és ha nem olyan mocsok a havi reload politikájuk, talán még ma is a fő termem lenne.

Vika
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. máj. 29. 0:24

De én szeretném, hogy meggyőzz, és sikerült is ;) Egy próbát megér! Köszi az infot :)

Következtetni nyilván úgy tudsz, hogy a nagyon alacsony (50 körül) kéz/óra átlagú asztalokon nagy valószínűséggel sokan néznek flopot, míg a 80-90 kéz/óra átlagú asztalokon minden bizonnyal alacsonyabb a flopnézési érték, azért pörögnek annyira a leosztások. ;)

Nem szeretek meggyőzni senkit, csak megosztom a tapasztalataimat, ha valaki kérdez. :)

Emelj keményebbeket a super premium lapokkal, és próbálj olcsón flopot nézni az összes többi használhatóval, különös tekintettel a spekulatívabb kapcsolódó egyszínű lapokra és a gyenge közepes valamint kis párokra, így túl nagy baj nem érhet.

psycho
Válasz Vika kommentjére
2008. máj. 29. 0:28

Emelj keményebbeket a super premium lapokkal, és próbálj olcsón flopot nézni az összes többi használhatóval, különös tekintettel a spekulatívabb kapcsolódó egyszínű lapokra és a gyenge közepes valamint kis párokra, így túl nagy baj nem érhet.

Egyetértek :D

Chryss85
Válasz Vika kommentjére
2008. máj. 29. 10:15

Következtetni nyilván úgy tudsz, hogy a nagyon alacsony (50 körül) kéz/óra átlagú asztalokon nagy valószínűséggel sokan néznek flopot, míg a 80-90 kéz/óra átlagú asztalokon minden bizonnyal alacsonyabb a flopnézési érték, azért pörögnek annyira a leosztások. ;)

Nem szeretek meggyőzni senkit, csak megosztom a tapasztalataimat, ha valaki kérdez. :)

Rendben, megfogadom a tanácsotokat, és köszi Vika és psycho ;) Irány a PARTY :)

Vika
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. máj. 29. 12:56

Biztos én vagyok béna, de nem tudom, hogyan lehet egy hozzászóláshoz képet csatolni. Mindegy is, sok következtetést úgysem lehet egyetlen screenshotból levonni (ráadásul elég letölteni a klienst, máris szabadon vizsgálódhat az ember ;) ), mindenesetre tegnap megígértem, így most összeszámoltam, hogy délután 1 óra körül mennyi használható asztal van NL10-en a Partyn, és jó 50 darab azoknak az asztaloknak a száma, ahol legalább 8 ember ült bent a számolás pillanatában.

Littlemage
Válasz Vika kommentjére
2008. máj. 29. 13:07

alul vantovábbi opciok, s azalatt fájl csatolása, csatolásokat rendszerez.

Vika
Válasz Littlemage kommentjére
2008. máj. 29. 13:09

alul vantovábbi opciok, s azalatt fájl csatolása, csatolásokat rendszerez.

Köszi, de annyira nem is volt lényeges. Viszont a későbbiekben még hátha hasznát veszem. ;)

Matt Coburn
Válasz Vika kommentjére
2008. máj. 29. 13:30

Na megint kérdezek. :)

Tegyük fel nyertetek 1 beülőt vmelyik asztalon. Játszotok tovább, mintha mi se történt volna, vagy kiléptek, befagyasztva a nyereményt ? Mostanában azt játszom, hogy ilyenkor kilépek. Ennek indoka pedig, hogy viszonylag gyakran fordul elő, hogy plusz 1 beülővel addig üldögélek a seggemen, amíg hirtelen már csak a beülőnyi pénzem van, vagy annyi se, mer egy szerencsétlen emelgetős mókában alulmaradtam.

Na ilyenkor aztán utána megy a sóhajtozás, hogy én barom, hogy lehettem ilyen könnyelmű, ki kellett volna lépnem, én állat !! :)

Talán mert még sosem fordul elő velem, hogy két beülőnyi zsetont dupláztam meg. :)

Littlemage
Válasz Matt Coburn kommentjére
2008. máj. 29. 13:31

zsola topicjában tegnap találsz pár véleményt ezzel kapcsolatban.

Élő ügyfélszolgálat