Figyelj, én komoly kérdésre komoly választ várok. Ugyanis képzeld én tanár vagyok és bezony szoktam számlát adni a tanítványaimnak. Így elvárnám itt is ezt...
komolyan válaszoltam. a számlaképes tanárok mint te szerintem ritka. mivel nincs olyan hivatalos tevékenységi kör, hogy pókertanár és hasonlók ezért szerintem a kérdésre adott a válasz.
most, hogy felhívták rá a figyelmemet elolvastam a mai hsz-aid. hát valóban, ha ilyen tanároktól tanulnak a mai fiatalok nem csodálom, hogy kretének lesznek belőlük. te mit is tanítasz? matekot? mert ha tudnál számolni akkor látnád, hogy ez nem szerencsejáték. valamilyen egyéb olyan tantárgyat amihez logika szükséges? mert a kérdésedből látom az nem sok van. az meg, hogy ki mit mennyiért vállal és hol hirdeti lényegtelen.
nem ad róla számlát:
1, azt bizonyítani kell
2, nem büntetnek már ilyenért. először felszólítanak írásban, hogy hagyd abba a tevékenységed. ezt meg én tudom biztos helyről!
3, most regisztráltál és nem volt szinte olyan topik ahol ne találtál volna be valakit valamivel, vagy ne provokáltad volna ki a beszólást. szerintem ha így állsz az emberekhez és egy nyílt fórumon ilyen megnyilvánulásaid vannak add vissza a tanári diplomád egész nyugodtan. ha a Józsin vetted akkor is add el inkább nagyon kérlek!! ne büntesd a fiatalságot a jelenléteddel. köszi!
Üdv!
CIB-en keresztül szeretnék napszemüveget vásárolni, és utalásnál ezeket az adatokat adja meg az online üzlet.
Számlabirtokos: Edeloptics GmbH
Bank: Hamburger Sparkasse
IBAN: DE79200505501280336239
BIC: HASPDEHHXXX
Kamat: 100058113 / E-HU11-48182
Namost a CIB-nél ezeket az adatokat kell megadnom:
Kedvezményezett neve, székhelye, bankszámlaszáma, összeg, közlemény, bizonylatszám.
Kérdés1:a bankszámlaszám itt jelen esetben az IBAN?
Kérdés2:mi az a BIC?
Kérdés3:mi az a Kamat?
Előre is kösz!
Üdv!
CIB-en keresztül szeretnék napszemüveget vásárolni, és utalásnál ezeket az adatokat adja meg az online üzlet.
Számlabirtokos: Edeloptics GmbH
Bank: Hamburger Sparkasse
IBAN: DE79200505501280336239
BIC: HASPDEHHXXX
Kamat: 100058113 / E-HU11-48182
Namost a CIB-nél ezeket az adatokat kell megadnom:
Kedvezményezett neve, székhelye, bankszámlaszáma, összeg, közlemény, bizonylatszám.
Kérdés1:a bankszámlaszám itt jelen esetben az IBAN?
Kérdés2:mi az a BIC?
Kérdés3:mi az a Kamat?
Előre is kösz!
Miami Poker hírlevél:
"1 000 000 GTD PONT NYEREMÉNYŰ, 6 000 PONT NEVEZÉSŰ MULTI ENTRY FREEZE OUT VERSENYT RENDEZÜNK"
:O Valaki mondja már meg nekem, hogy milyen az a live multi entry verseny :D Átüldögélsz, amikor épp úgy gondolod, vagyis semmi értelme, mert addig meg a másik stacked csak esik a vakok? Vagy mia fene? :D
Miami Poker hírlevél:
"1 000 000 GTD PONT NYEREMÉNYŰ, 6 000 PONT NEVEZÉSŰ MULTI ENTRY FREEZE OUT VERSENYT RENDEZÜNK"
:o Valaki mondja már meg nekem, hogy milyen az a live multi entry verseny :D Átüldögélsz, amikor épp úgy gondolod, vagyis semmi értelme, mert addig meg a másik stacked csak esik a vakok? Vagy mia fene? :D
Sztem a rebuy modern, divatos megfogalmazása! :D
Nemtom, eddig rebuyra mindig rebuyt írtak, de lehetséges, hogy igazatok van, mert egyebet nem tudok elképzelni :D UP: Megnéztema honlapot, tuti h nem a rebuyra gondolnak, ezek a versenyek eddig nem votlak rebuyosak, és tuti hogy most sem, többet is multi entryre csináltak most. Érdekes :D
btw láma kérdés, de ha már itt járok: élő cash gamenél ugye csak levágódsz az asztalnál egy üres helyre, és kéred a zsetont, adod a pénzt? Szóval úgy megy, mint a filmekben meg minden, a pénztáros oultos csajnál nem kell semmit gondolom :P Még soha nem voltam live cashen, és inkább Ti nézzetek lámának, mint ott égjek be :D
Megelőztetek ezzel a fura kérdéssel, de ha valakinek majd része lesz benne, akkor leírhatná, hogy hogyan néz ki ez élőben. :)