Nemtom, eddig rebuyra mindig rebuyt írtak, de lehetséges, hogy igazatok van, mert egyebet nem tudok elképzelni :D UP: Megnéztema honlapot, tuti h nem a rebuyra gondolnak, ezek a versenyek eddig nem votlak rebuyosak, és tuti hogy most sem, többet is multi entryre csináltak most. Érdekes :D
btw láma kérdés, de ha már itt járok: élő cash gamenél ugye csak levágódsz az asztalnál egy üres helyre, és kéred a zsetont, adod a pénzt? Szóval úgy megy, mint a filmekben meg minden, a pénztáros oultos csajnál nem kell semmit gondolom :p Még soha nem voltam live cashen, és inkább Ti nézzetek lámának, mint ott égjek be :D
hi.
Van-e olyan oldal/link amely megmutatná melyik teremben adott órakor hányan játszanak? Az a problémám, hogy ongamen játszom mtsng-ket és át kell állnom a reggel 8-14 közötti időtartamú sessionokra. Magyarán 14-től nem érek rá...DDDD.
A ps és a ftp félek nekem túl erős lenne, főleg most amcsik nélkül. hol máshol lehet még elég asztalszám? mtsng-kről van szó.
senki?
hi.
Van-e olyan oldal/link amely megmutatná melyik teremben adott órakor hányan játszanak? Az a problémám, hogy ongamen játszom mtsng-ket és át kell állnom a reggel 8-14 közötti időtartamú sessionokra. Magyarán 14-től nem érek rá...DDDD.
A ps és a ftp félek nekem túl erős lenne, főleg most amcsik nélkül. hol máshol lehet még elég asztalszám? mtsng-kről van szó.
Megelőztetek ezzel a fura kérdéssel, de ha valakinek majd része lesz benne, akkor leírhatná, hogy hogyan néz ki ez élőben. :)
Tudtok olyan termet ahol van NL20$, pontosan ezt keresem, tehát nem NL20 eur, vagy nl25$, ugyanis szintet akarok lépni, most eurós NL10-et játszok, felléptem 20 eurósra, de nagyon feszélyez ez a rengeteg pénz.
Asszem a bwinen van ilyen, de ongamet nem nagyon szeretem. Ezen kívül tudtok még valahol?
Hova tűnt titcar Road to nl100 (2.) videója?
Nemrég még kint volt, mondom most megnézem, erre sehol ?! :)
Hova tűnt titcar Road to nl100 (2.) videója?
Nemrég még kint volt, mondom most megnézem, erre sehol ?! :)
Tudtok olyan termet ahol van NL20$, pontosan ezt keresem, tehát nem NL20 eur, vagy nl25$, ugyanis szintet akarok lépni, most eurós NL10-et játszok, felléptem 20 eurósra, de nagyon feszélyez ez a rengeteg pénz.
Asszem a bwinen van ilyen, de ongamet nem nagyon szeretem. Ezen kívül tudtok még valahol?
+++1