a számból vetted ki a szót... szóval ? :)
eltűnt az avatarom, helyette sziget logó van!:D
ezt nem értem.
és a szerkesztés gomb helyett egy wan2 fesztivál logo van!
Kérdések
Az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e a belemenni az all-in be NL10-en a következő szitukba?
1) Nálam AKo, standard raise ($.40), egy SS rámtolja ($1.90), nekem $1.50-t kell még megadnom), mindenki más fold, tehát biztos headsup lesz belőle
2) Nálam QQ, standard raise ($.50), egy 54BB-s csávó all-in megy ($4.90-et kell megadnom), mindenki más fold
3) Nálam JJ, standard raise ($.50), egy SS allin megy $2.00-vel. $1.50-t kell megadnom.
Csak azért kérdezem ezeket, mert szerintem +EV-sek, de mégis mindet elbuktam...
Köszi
1, 3 sztem igen.
A 2.hoz nem árt picit ismerni az ellenfelet, milyen gyakran csinalja ezt, stb. de én adnám fél beülőért általában.
1, 3 sztem igen.
A 2.hoz nem árt picit ismerni az ellenfelet, milyen gyakran csinalja ezt, stb. de én adnám fél beülőért általában.
Lenne még egy pár kérdésem:
1) Tfh egy partiban én vagyok az agresszor, emelek potközeliket flopon és turnon, de riverre lejön a 3. szín, vagy a 4. lap egy sorhoz, és én elcheckelem. Az ellen belenyit 3/4 potot.. Mi a +EV-s lépés?
2) Indulási stratégiáknál megvan a korai/középső/kései pozíció indulási stratégiája.. A vakok hova tartoznak?
3) JJ,QQ lapokkal, standard raise PF, 3/4 pot cbet flopon, Turnre jön A, és drawok is vannak, egy ellenfél ellen. Checkelek, erre ő potot nyit. Mi a teendő?
Köszi
Lenne még egy pár kérdésem:
1) Tfh egy partiban én vagyok az agresszor, emelek potközeliket flopon és turnon, de riverre lejön a 3. szín, vagy a 4. lap egy sorhoz, és én elcheckelem. Az ellen belenyit 3/4 potot.. Mi a +EV-s lépés?
2) Indulási stratégiáknál megvan a korai/középső/kései pozíció indulási stratégiája.. A vakok hova tartoznak?
3) JJ,QQ lapokkal, standard raise PF, 3/4 pot cbet flopon, Turnre jön A, és drawok is vannak, egy ellenfél ellen. Checkelek, erre ő potot nyit. Mi a teendő?
Köszi
lehet hogy hülye kérdés de mi az a TPTK?
lehet hogy hülye kérdés de mi az a TPTK?
Mennyire érezhető a különbség a dealt és a contributed módszer között?
Úgy értem ha egyik teremben azzal, hogy az asztalnál ülsz óránként átlag 8 hűségpontot gyűjtesz, mennyi pont termelődik egy másik teremben szintén óránkénti átlagot számolva ahol csak akkor kapsz pontot ha fizettél a potba?