..sziasztok!,tudna nekem vki segíteni?,az a problémám,hogy a pokerstarson szeretem kiválasztani,hogy mindíg ugyan ott üljek a 9fős asztaloknál.,be is van állitva az oldalon,viszont igy a HUD el van csúszva,és összevissza mutatja a statokat,nem pedig a játékosok nevénél.,és igy nem igazán használható.,tud vki erre megoldást?,köszi...
..sziasztok!,tudna nekem vki segíteni?,az a problémám,hogy a pokerstarson szeretem kiválasztani,hogy mindíg ugyan ott üljek a 9fős asztaloknál.,be is van állitva az oldalon,viszont igy a HUD el van csúszva,és összevissza mutatja a statokat,nem pedig a játékosok nevénél.,és igy nem igazán használható.,tud vki erre megoldást?,köszi...
Ezt a holdem managerbe is állitsd be és minden patent lesz... :)
GL
köszi srácok,sikerült!,thx ,de lenne még 1kérdésem:a cashgame-eken egyből feljön a HUD,de a tournament-eken nem jelenik meg!,erre mi lehet a megoldás?,vki tudja?,köszi....
Ha elinditasz egy versenyt nézd meg a tablemanagerbe az asztalt látja é ha igen és nincs kipipálva akkor egyszerű a dolgod berakod a pipát és már menni is fog ha esetleg valami más van akkor sajnos nem tudom a megoldást .
GL
ki van pipálva... ,de HUD még sincs...
Aki tud latinul az please írjon! Köszi
Aki tud latinul az please írjon! Köszi
ha Roselyn Sanchez érdeklődik, akkor tudok (L)
Ongame probléma
Üdv!
Újra lett rakva a gépem.Felraktam minden pokeroldalt amin játszok.(ps,bodog,stb.)
De valahogy az ongame termek egyszerűen nem tudom felrakni őket!(bwin,tower,redkings,betfair)
Feltelepíti őket de mikor frissiteni kezdi őket hibát ír ki.Az írja forduljak a supporthoz!
Valaki tipp miért csinálja!Nagyon megköszönöm előre is!
Remélem jó helyre írtam!
http://kepfeltoltes.hu/110701/szar_ongame_www.kepfeltoltes.hu_.jpg