Kérdés.
Sziasztok!
Tegnapi partin egy leosztásnál vita merült fel, hogy ki a győztes.
Mindkét játékosnak két párja volt.
Az egyiknek J és 2, a másiknak 7 és 3.
KI a nyerő ebben a helyzetben.
Köszi a segítséget.
Sziasztok!
Tegnapi partin egy leosztásnál vita merült fel, hogy ki a győztes.
Mindkét játékosnak két párja volt.
Az egyiknek J és 2, a másiknak 7 és 3.
KI a nyerő ebben a helyzetben.
Köszi a segítséget.
Nem mutatja, nekem a káró ászt, a rendszer, amikor : közé teszem az Ad-t. Másnak van ilyen problémája?
Ezt :Ad:?? Nekem műxik...
Ezt :Ad:?? Nekem műxik...
EB döntő alatt érdemes játszani vagy nem? A halak most nézik a TV-t? :)
EB döntő alatt érdemes játszani vagy nem? A halak most nézik a TV-t? :)
Ezt már régen meg akartam kérdezni: miért vannak sok teremből kitiltva az amerikai játékosok? Akkoriban még nem játszottam és az egész okáról nem hallottam semmit.
Ezt már régen meg akartam kérdezni: miért vannak sok teremből kitiltva az amerikai játékosok? Akkoriban még nem játszottam és az egész okáról nem hallottam semmit.
Üdv!
Új tag vagyok az oldalon, de egyből tanácsot szeretnék kérni...
Egyenlőre bónuszvadászkodom és építem a BR-om. Most váltok termet, és nem tudom hova menjek. A fő szempont hogy euró alapon menjen a játék(hogy miért az gondolom tiszta sor). A második szempont az, hogy a bónusz viszonylag könnyen kijátszható legyen micro limiteken(NL2-4,NL5,NL10) és idő is legyen rá.
Poker Heaven-en gondolkodtam. Mi a véleményetek? Bónusz mennyire könnyen kijátszható?
Vagy ti melyik termet/termeket ajánlanátok?
Általában 3-4 órás sessionoket szoktam tolni 4 asztalon. Az hogy a micro limitek közül épp melyiken az a pillanatnyi formától függ.
(ui. to mrweg: úgy tudom az amerikai pléjereket az amerikában ujonnan bevezetett szerencsejáték törvények kapcsán tiltották ki sok teremből.)