Nem tudom hova kéne írnom, szóval megpróbálom itt.
Universum poker 3k-s freezout, 80 induló. FT-re jutottam. Átlag stack 10 embernél 240k. A vakok 8k/16k/2k. Stackem kb 300k és ezzel én vagyok a 2. legnagyobb stack. Az első a balomra lett sorsolva neki 600k van. A többi 8 embernek 280któl 80k-ig vannak elosztva zsetonjaik. Még kezdés előtt felvetődött az ötlet a pénz elosztására mégpedig úgy hogy a CL kap 30-kt mindenki más meg 18k-t. A hivatalos kifizetés úgy lett volna kb hogy az 1. hely 64k 2. 42k 3. 24k 4.17k és a 8. helyig fizet annak meg kb 7k-t.
A kérdésem az lenne, hogy jó-e ha belemegyek az osztásba?
A kérdés a következő:
Ha egy adott terembe befizetés történik Neteller/Moneybookers- en keresztül, az adott oldal, amikor elfogadja a depositot látja-e, hogy kinek a nevéhez tartozik az e-wallet? Vagy csak egy számsorozatot lát Neteller esetén, meg egy email címet Moneybookersnél?
Szerintem csak számsorozatot, vagy e-mail címet láthat. Egy pókerteremnek semmilyen rálátása nem szabadna hogy legyen arra, hogy az adott MB, vagy Neteller számlát ki és milyen adatokkal regisztrálta.
Én fizettem már be és ki a Neteller számlámról olyan számlára, ami nem az én nevemen volt és gond nélkül ment.
A kérdés a következő:
Ha egy adott terembe befizetés történik Neteller/Moneybookers- en keresztül, az adott oldal, amikor elfogadja a depositot látja-e, hogy kinek a nevéhez tartozik az e-wallet? Vagy csak egy számsorozatot lát Neteller esetén, meg egy email címet Moneybookersnél?
Universum poker 3k-s freezout, 80 induló. FT-re jutottam. Átlag stack 10 embernél 240k. A vakok 8k/16k/2k. Stackem kb 300k és ezzel én vagyok a 2. legnagyobb stack. Az első a balomra lett sorsolva neki 600k van. A többi 8 embernek 280któl 80k-ig vannak elosztva zsetonjaik. Még kezdés előtt felvetődött az ötlet a pénz elosztására mégpedig úgy hogy a CL kap 30-kt mindenki más meg 18k-t. A hivatalos kifizetés úgy lett volna kb hogy az 1. hely 64k 2. 42k 3. 24k 4.17k és a 8. helyig fizet annak meg kb 7k-t.
elkezdtem vidit csinálni promo szinten, camtasia-val vettem fel a problémán pedig az, hogy az asztalokat felvette + a hangot is, de a hud nem látható sehol se, pedig ment :D:D:D:D
valaki tudja mi a problem segíthetne, köszi előre is :)
lementettem PostgreSQL-ből a HM-es handjeimet, de PTR3-t tettem fel PostrgeSQLel természetesen, hiába teszem visssza a backup filet nem teszi be PTRbe.
azért mert HMes adatokat mentettem le backup fileba ???
mit kéne tennem ?
lementettem PostgreSQL-ből a HM-es handjeimet, de PTR3-t tettem fel PostrgeSQLel természetesen, hiába teszem visssza a backup filet nem teszi be PTRbe.
azért mert HMes adatokat mentettem le backup fileba ???
mit kéne tennem ?
Lehet nem ez a legalkalmasabb topik erre (sorry érte :) ) de érdekelne hogy windows 7 alá tudnék-e tenni XP-t.
Köszi! :)