Az attól is függ, hogy mit akarsz játszani.
CG FR
és néha micro MTT
everesten mennyi idő mire kiutalják a lóvét visára?
Tud valaki olyan nyaralót (vagy legalábbis olyan helyet, ha nem is konkrét nyaralót) ajánlani, ami vízparton van, lehet horgászni és van a közelben strand is?
Én rengeteget horgásztam Gyomaendrőd környékén.(Nektek nincs is messze)
Nagyon sok vízen tudok kiadó nyaralót (Soczó zug, Bónom zug,Félhalmi holtág, Hantoskerti holtág...stb) néhol még protekcióm is van.:)Ha jössz haza megdumáljuk egy "allin pálinka" mellett:).....még 2009-ben a Hantoskerti partján össze futottam Muzsikékkal, béreltek ott egy nyaralót...Te nem voltál ott azon a túrán?
CG FR
és néha micro MTT
De ott voltam, én is ott álltam a stégen amikor jöttél csónakkal :P
Ahelyett keresek másikat. Az nagyon jó hely volt, jó volt a fogás, szomszédban a strand stb. De azt a vizet nagyon lehalászták, az utóbbi pár évben alig fogtunk ott valamit :(
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a pacific pokeren átutaltam a haveromnak 117$-t. Ő ezt ki akarja kérni de csak azt a 10$-t tudja amit befizetett a tőlem kapott 117$-t viszont nem. Mi lehet a probléma?
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a pacific pokeren átutaltam a haveromnak 117$-t. Ő ezt ki akarja kérni de csak azt a 10$-t tudja amit befizetett a tőlem kapott 117$-t viszont nem. Mi lehet a probléma?
InterPoker
Erdeklosnek ha az InterPokernel jatszom ,es nem erem el a 100eus raket,elvesztem e abban a honapban gyujtott pontjaimat,vagy tovabb viszem a kovetkezo honapra?Ha jol tudom 100eu-nal van kifizetes.Koszonom elore is.