Lehet nem ez a legalkalmasabb topik erre (sorry érte :) ) de érdekelne hogy windows 7 alá tudnék-e tenni XP-t.
Köszi! :)
Másik meghajtóra szerintem gond nélkül mehet bármilyen rendszer.
úgy érted hogy particionáljak le egy darabot és arra? :)
végülis ha csak úgy lehet, az is jó.
régebben láttam itt egy topikot, amiben volt szó valami virtualbox nevű progiról...azzal megoldható?
Ezt a programot nem ismerem, most rákerestem, jó kis proginak tűnik.
Eddig ezt a virtuális telepítést nem ismertem, csak az "egyszerűbb" megoldást :)
Lehet, hogy ebben a topicban, szakszerűbb választ kapsz:
https://poker-akademia.com/vBulletin/szamitastechnikai-segitseg/8121-altalanos-szamitastechnikai-segitseg.html
Tud valaki olyan nyaralót (vagy legalábbis olyan helyet, ha nem is konkrét nyaralót) ajánlani, ami vízparton van, lehet horgászni és van a közelben strand is?
nem lehetne a százalékeladásos topikokat elkülöníteni vhogy? elég idegesitö hogy a föoldalon állandóan 10-böl 9 topik csak erröl szól.
Tud valaki olyan nyaralót (vagy legalábbis olyan helyet, ha nem is konkrét nyaralót) ajánlani, ami vízparton van, lehet horgászni és van a közelben strand is?
egy kezdő játékosnak mik jelenjenek meg a HUDon ???
VPIP/PFR/ AFQ/ ....
Hm jó kérdés:) Mire szeretnél horgászni? Mert Tisza tónál van 1-2 nagyon jó vízparti nyaraló, csak ott ugye inkább a rabló meg a fehér hal horgászat a menő:) Aztán rákereshetsz a szelidi tóra, ha jól tudom ott is vannak vízparti telkek. Aztán ha pontyos víz kell nézd meg Zalacsányt. Ott ugyan nincsenek vízparti telkek, de lehet faházat bérelni, van a tónak elkülönített fürdő része, és ha mindenképp fontos a kényelem, akkor van egy panzió is a komplexumban. Plusz közel van csomó jó fürdő hely. Ha ezek nem tetszenek akkor néz körül haldorado-n ott tuti fognak még ajánlani csomó helyet:)
egy kezdő játékosnak mik jelenjenek meg a HUDon ???
VPIP/PFR/ AFQ/ ....