5000ből lett 25be és kapott jegyet is ne viccelj már....
A játékkal megszerzett PartyPoker Pontok pedig bármikor készpénzre válthatóak, pontonként 1 centért.
Ezt írják a site-ról , de sehol nem találom ezt a fület.....
Valaki tudja merre kell keresni, vagy ez már megszűnt :)
Sziasztok...Nekem az lenne a problémám, hogy Red kings ről szeretnék kifizetni, de nem engedi..Ma fizettem fel...és ma is akkartam volna kiutalni..Mi lehet a pobléma? Előre is kőszi..
Sziasztok...Nekem az lenne a problémám, hogy Red kings ről szeretnék kifizetni, de nem engedi..Ma fizettem fel...és ma is akkartam volna kiutalni..Mi lehet a pobléma? Előre is kőszi..
Sziasztok, valaki tud valamit PSOP8, a díjazások kiutalásáról? Valaki kapta már meg a pontozásban elért végeredményéért a pénzt ?
ipoker szoftverfrissítés óta nincs hud. Hogyan tudnám elővarázsolni?
köszi
ipoker szoftverfrissítés óta nincs hud. Hogyan tudnám elővarázsolni?
köszi
Sziasztok, valaki tud valamit PSOP8, a díjazások kiutalásáról? Valaki kapta már meg a pontozásban elért végeredményéért a pénzt ?
Hi.
A ps nek elkell küldenem a személyi másolatát ( mindkét oldal), viszont azt írták : " A teljes dokumentumot kell hogy tartalmazza a másolat (nem lehet megvágva, vagy részlet kitakarva)."
A személyi számot kiakartam igazából takarni, valahol az akadémián is olvastam már hogy azt inkább ne, viszont ezeket nem találtam már meg hogy ki és miért írta stb..
Szval milyen formában küldjem?!
Köszi