be persze.,ki van pipálva..,de semmi
Tudom, hülye kérdés volt, de nem volt más ötletem :)
Esetleg még az, hogy olyan teremben játszol, ahol river előtt nincs mutatás, így nem tudja a hm, hogy milyen oddsal raktátok be a stacket.
Kedves Adminok!
Ebben terveztek valamit tenni?
Olyan kérdésem lenne, hogy regisztráltam a party poker termébe a hétvégi akadémiás verseny miatt. Befizetni nem szeretnék ezért haverom küldené nekem az 1$-t. Ezzel az 1$-al tudok-e regisztrálni a versenyre vagy mindenképp bekell fizetni a terembe?
hello, haverom nyert egy SM befizetési frerollt meg is kapta a kupont late regelni akart és eltünt a kuponja.. tud valaki valamit erről??
hello, haverom nyert egy SM befizetési frerollt meg is kapta a kupont late regelni akart és eltünt a kuponja.. tud valaki valamit erről??
5000ből lett 25be és kapott jegyet is ne viccelj már....
5000ből lett 25be és kapott jegyet is ne viccelj már....
Gondolom az érvényességi időt nem nézte, ami ezek szerint a verseny kezdete volt.
Valaki nincs benne komolyabban telefon témába, aki esetleg tudna szerezni nekem egy ilyet?
Replacement Side Volume Button+USB Memory Card Cover for Nokia E71 White | eBay
Sajnos neten sehol se találok, ebay-ről meg amiket találtam egyik se szállít országunkba.
Még egy utolsó megoldásként Nokia üzletbe fogok próbát tenni, de ha valaki esetleg tudna rajtam segíteni, boldoggá tenne :) árát+postázási költségét előre utalva bizniszelnék :) megbízható taggal!!
Ha valaki tud segíteni előre is köszönöm !