BT86
Válasz joad kommentjére
2011. dec. 15. 0:53

be persze.,ki van pipálva..,de semmi

Tudom, hülye kérdés volt, de nem volt más ötletem :)
Esetleg még az, hogy olyan teremben játszol, ahol river előtt nincs mutatás, így nem tudja a hm, hogy milyen oddsal raktátok be a stacket.

Tir-X
Válasz BT86 kommentjére
2011. dec. 15. 1:28

Tudom, hülye kérdés volt, de nem volt más ötletem :)
Esetleg még az, hogy olyan teremben játszol, ahol river előtt nincs mutatás, így nem tudja a hm, hogy milyen oddsal raktátok be a stacket.

Ez lehet sztem is, vagy max még az, hogy olyan handekről akarsz grafot nézni, ahol nem kerültél allin river előtt, és ezért nem tér el ugye az ev vonal a winningstől.

tentaculata
Válasz zsugabubus23 kommentjére
2011. dec. 15. 11:32

Kedves Adminok!

Ebben terveztek valamit tenni?

zsugabubus23
Válasz tentaculata kommentjére
2011. dec. 16. 13:41

Olyan kérdésem lenne, hogy regisztráltam a party poker termébe a hétvégi akadémiás verseny miatt. Befizetni nem szeretnék ezért haverom küldené nekem az 1$-t. Ezzel az 1$-al tudok-e regisztrálni a versenyre vagy mindenképp bekell fizetni a terembe?

ÁrpiCsótány
Válasz zsugabubus23 kommentjére
2011. dec. 18. 22:59

hello, haverom nyert egy SM befizetési frerollt meg is kapta a kupont late regelni akart és eltünt a kuponja.. tud valaki valamit erről??

Krono
Válasz ÁrpiCsótány kommentjére
2011. dec. 18. 23:12

hello, haverom nyert egy SM befizetési frerollt meg is kapta a kupont late regelni akart és eltünt a kuponja.. tud valaki valamit erről??

szatra kapta a jegyet, nem az esti versenyre

ÁrpiCsótány
Válasz Krono kommentjére
2011. dec. 18. 23:15

5000ből lett 25be és kapott jegyet is ne viccelj már....

BT86
Válasz ÁrpiCsótány kommentjére
2011. dec. 18. 23:26

5000ből lett 25be és kapott jegyet is ne viccelj már....

Gondolom az érvényességi időt nem nézte, ami ezek szerint a verseny kezdete volt.

JuhaAasz
Válasz BT86 kommentjére
2011. dec. 18. 23:28

Gondolom az érvényességi időt nem nézte, ami ezek szerint a verseny kezdete volt.

ez az SM legnagyobb bad beat-je :D

JuhaAasz
Válasz JuhaAasz kommentjére
2011. dec. 19. 16:11

Valaki nincs benne komolyabban telefon témába, aki esetleg tudna szerezni nekem egy ilyet?

Replacement Side Volume Button+USB Memory Card Cover for Nokia E71 White | eBay

Sajnos neten sehol se találok, ebay-ről meg amiket találtam egyik se szállít országunkba.
Még egy utolsó megoldásként Nokia üzletbe fogok próbát tenni, de ha valaki esetleg tudna rajtam segíteni, boldoggá tenne :) árát+postázási költségét előre utalva bizniszelnék :) megbízható taggal!!

Ha valaki tud segíteni előre is köszönöm !

Élő ügyfélszolgálat