Mondtam h jo:D
Jessszus:D akkor már inkább az indiai taktaktak, az legalább poén, de ez?...:D:D
úristen
Rake back
Hello!
6 honapja regisztraltam ide es az oldalon keresztul a pokerstars-ra is! Szeretnek mar befizetne de nem tudom, hogy lehet a szamlam rake back-es. Kinem kell irnom? Nem telt el sok ido a regisztracio ota?
Elore is koszonom a segitseget!
Hello!
A Pokerstarson nincs rakeback.
Különböző VIP szinteket tudsz elérni. Minél magasabb VIP szinten vagy, annál gyorsabban gyülnek a pontjaid, amit aztán pénzre, ajándékokra vagy versenybelépőkre tudsz beváltani.
Hello!
A Pokerstarson nincs rakeback.
Különböző VIP szinteket tudsz elérni. Minél magasabb VIP szinten vagy, annál gyorsabban gyülnek a pontjaid, amit aztán pénzre, ajándékokra vagy versenybelépőkre tudsz beváltani.
üdv!
camtasia-val felvett videot hogy lehetne átconvertálni .avi-ba? .camrec formátumba menti, és egy 30 perces video is 2 giga.
esetleg tudnátok ajánlani egy normális video rögzítőt?2 monitor képét szeretném felvenni.
köszi a helpet.
üdv!
camtasia-val felvett videot hogy lehetne átconvertálni .avi-ba? .camrec formátumba menti, és egy 30 perces video is 2 giga.
esetleg tudnátok ajánlani egy normális video rögzítőt?2 monitor képét szeretném felvenni.
köszi a helpet.
köszi!
Sziasztok!
Röviden annyi lenne a kérdésem, hogy tökéletesen 0-ról való építkezéshez melyik terem a legideálisabb? Régebben játszottam sokat, most szívesen elkezdeném újra, de befizetni perpill nemnagyon tudok annyit, hogy az elég legyen.
Régen az everestes magyar freerollokon jöttem föl 30-40 dollár köré, de az most nem tűnik szimpatikusnak.
Szóval: Befizetés nélkül melyik teremből lehetne a legkönnyebben kifacsarni néhány dollárt? :)
Köszi előre is