Galambos Tarzan
Válasz kezdöpokeres kommentjére
2012. jún. 6. 23:40

következő kérdésem az lenne hogy mikortól beszélhetünk hosszútávról sng és mtt ben?

Erre nehéz válaszolni, mert függ attól is, hogy milyen struktúrájú a játék.

Mondjuk ha a 180 fős turbó SNG -t nézzük akkor 20 000 játéknál vagy afelett kezd beállni a valós ROI kb.

Egy asztalos versenyeknél talán kevesebb, de ott is mindenképpen sok ezer játék után.

kezdöpokeres
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. jún. 7. 0:02

Erre nehéz válaszolni, mert függ attól is, hogy milyen struktúrájú a játék.

Mondjuk ha a 180 fős turbó SNG -t nézzük akkor 20 000 játéknál vagy afelett kezd beállni a valós ROI kb.

Egy asztalos versenyeknél talán kevesebb, de ott is mindenképpen sok ezer játék után.

Főleg normál 45 90 180 fős sng ket játszom. és még az érdekelne hogy sokszor emelek ugye pre jó lappal AK stb de sokszor ugye nem talál el a flop ilyenkor cbetelni szoktam de érdemes e mindíg cbetelni vagy ez mitől függ?Mekkora cb% a normális?

tylerhungary
2012. jún. 7. 0:09

száraz flop-okon érdemesebb mint drawheavy-ken,persze nem ilyen egyszerű,nem mind1 hogy hu vagy multiway pot,nit az ellenfél vagy cs,stb...szituációtól függ de alap videókban ezekről is szó van

Matt Coburn
2012. jún. 7. 4:02

Főleg normál 45 90 180 fős sng ket játszom. és még az érdekelne hogy sokszor emelek ugye pre jó lappal AK stb de sokszor ugye nem talál el a flop ilyenkor cbetelni szoktam de érdemes e mindíg cbetelni vagy ez mitől függ?Mekkora cb% a normális?

Cbetelésen rengeteget vesztettem régebben, pusztán mert nem érdekelt ki ellen játszom, simán végigblöfföltem mindenféle boardot. Flopon emeltem, adta, semmi gond, turnon majd dobni fogja. Emeltem potnyit, tartotta, jött a river, nem akartam visszavonulni, emeltem egy nagyot, tartotta. És volt a kezében egy harmadik pár.
Na ilyen bukták után valami ilyesmi a rendszerem:

Több ellenfél ellen simán feladom, kivéve ha mindkettő nitebb, és checkeltek, és nincs lenn két szín, és nincs lenn értelmes sorhúzó. 1 ellenfél ellen szintén fenn áll ez a dolog, valamennyire értelmes statijainak kell hogy legyen ahhoz hogy bevállaljam. Illetve mindig cbetelek, ha olyasmi a flop, hogy 557 például. Ilyenkor calling stationra is szívesen, mert azt remélem előtte vagyok.

Ja, és a bet/fold játékra rá kell tudni szokni, vagyis ha visszaemelnek, akkor dobni kell, nem pedig belefantáziálni a blöfföt. Nekem ez is egy sajátosságom volt. Kb. másfél évig szenvedtem csak azon, hogy leszokjak az oktalan cbetről, illetve tudjak bet/foldolni. Elméletben mindent tudtam, de a harc hevében képtelen voltam meglépni.

kezdöpokeres
Válasz Matt Coburn kommentjére
2012. jún. 7. 5:11

Az mitől lehet hogy a HM nem ment minden versenyt? Not finished:20
+ tudnátok ajánlani valami hand konvertáló programot?
Köszi minden segítséget
GL

BT86
2012. jún. 7. 14:03

Az mitől lehet hogy a HM nem ment minden versenyt? Not finished:20
+ tudnátok ajánlani valami hand konvertáló programot?
Köszi minden segítséget
GL

Ha a PS-en játszol, akkor mentsd illetve importáld a tournament summarykat is. Egyébként netszakadás is csinálhat ilyet.
Hand konvertáló programot? Mit akarsz rajta konvertálni? :)

Totoninja
Válasz Skiboy kommentjére
2012. jún. 7. 16:11

PS-statiszika?

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogyan tudom a Poker Starsos statisztikáimat lekérni, a kérelmek, között, csak az utolsó 2000 leosztást tudom lekérni, pedig több van, bár egyszer lekértem már, el is küldték email-ben, így az azóta történteket küldené csak el újra, vagy hogy is van ez:) ?
Előre is köszi a segítséget

musli25
Válasz figike kommentjére
2012. jún. 11. 19:00

Nem tud valaki a a VB hasonló állatot aki megjósolja a meccs győztesét?
(Paul a polip)
Esetleg van ilyen mostanság?
thx

78draneR
Válasz musli25 kommentjére
2012. jún. 11. 19:10

(Paul a polip)
thx

Zooropa-bajnokság: már egy egész állatkert jósol az Eb alatt - képe

BT86
Válasz musli25 kommentjére
2012. jún. 11. 19:31

(Paul a polip)
thx

Már beszéltük, hogy ne igyál napközben...
Miért érdekel ez a téma, csak nem fogadni akarsz? :D

Zooropa-bajnokság: már egy egész állatkert jósol az Eb alatt - képe

OMG!

Élő ügyfélszolgálat