Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
zavoka
Válasz figike kommentjére
2012. máj. 29. 20:26

Melyik terembe érdemes CG-zni micron manapság??

Matt Coburn
Válasz Skiboy kommentjére
2012. jún. 3. 0:32

Azt tudja esetleg valaki, hogy ha boardon 4 azonos szín van, és nekem nincs belőle, akkor mennyi az esélye, hogy a másiknál van 1 olyan kártya? Mert én ilyenkor automatikusan elkönyvelem, hogy flösse van, de ha mittudomén csak 80% az esélye, akkor azért van egy kis mozgástér, nem biztos hogy 100%-ban meg kellene adnom magam egy check-el.

mixbajnok
Válasz Matt Coburn kommentjére
2012. jún. 6. 22:10

haver kérdezi, remélhetőleg választ kap rá: szoval twitteren meg itt ott amott mindig abba akad olvasás közben hogy valaki pl. azt irja, ma csak elemez, holnap meg játszik.
kérdés hogy mit értenek itt oly sokan elemzés és tanulás cimszo alatt? használ hmet és mtt-ket meg 45 fös sngket tol de elemzésig még nem jutott jutottunk el.. szoval hogy kell ELEMEZNI? mit kell csinálni és hol? ty a választ

Gatveder
Válasz mixbajnok kommentjére
2012. jún. 6. 22:15

haver kérdezi, remélhetőleg választ kap rá: szoval twitteren meg itt ott amott mindig abba akad olvasás közben hogy valaki pl. azt irja, ma csak elemez, holnap meg játszik.
kérdés hogy mit értenek itt oly sokan elemzés és tanulás cimszo alatt? használ hmet és mtt-ket meg 45 fös sngket tol de elemzésig még nem jutott jutottunk el.. szoval hogy kell ELEMEZNI? mit kell csinálni és hol? ty a választ

Úgy kell, hogy fogsz két elemet(lehetőleg duracellt) és elkezdesz vele játszogatni, mint amikor babáznak a kislányok. Így kell "Elemezni" :)

fri
2012. jún. 6. 22:20

[h=3]PA Pro Team oktató videó - Aptok - Elemzési módszerek[/h]
Ennek a videonak a megnezesen meg nem gondolkodtatok?

kezdöpokeres
2012. jún. 6. 22:20

Sziasztok, újvagyok itt az akadémián és nekem is hasonló kérdésem lenne. Érdekelne, hogy játék közben hogy tudom megjelölni a határeset hendeket a hm ben hogy később vissza tudjam nézni, és ezzel az elemzéssel kapcsolatos dolgok is érdekelnének engem is, kezdő vagyok, még de szeretnék komolyabban foglalkozni a pókerrel. Néztem már pár oktató videót, stb. de ezzel az elemzés dologgal én sem vagyok tisztában.
előre is köszönöm a segítséget.

mixbajnok
Válasz Gatveder kommentjére
2012. jún. 6. 22:22

Úgy kell, hogy fogsz két elemet(lehetőleg duracellt) és elkezdesz vele játszogatni, mint amikor babáznak a kislányok. Így kell "Elemezni" :)

hahha kösz de érdekelne valami komolyabb válasz is :D

tylerhungary
Válasz kezdöpokeres kommentjére
2012. jún. 6. 22:26

Sziasztok, újvagyok itt az akadémián és nekem is hasonló kérdésem lenne. Érdekelne, hogyjáték közben hogy tudom megjelölni a határeset hendeket a hm ben hogy későbbvissza tudjam nézni, és ezzel az elemzéssel kapcsolatos dolgok is érdekelnénekengem is, kezdő vagyok, még de szeretnék komolyabban foglalkozni a pókerrel. Néztemmár pár oktató videót, stb. de ezzel az elemzés dologgal én sem vagyoktisztába.
előre is köszönöm a segítséget.

a HUD-on van az a fül ami mutatja az elöző potokat(nem tudom mi a pontos hivatalos neve) megnyitod és bejön a replayer,aminek a bal felső sarkában van egy rubrika amit ha beixelsz akkor a session után ha hm-ben a sessions fülön bejelölöd hogy only show marked hands,akkor látod egy listában az összes magad által jelölt handet...

egyébként a videók fülön nézegesd hogy milyen téma érdekel,biztosan találsz jót!

kezdöpokeres
Válasz tylerhungary kommentjére
2012. jún. 6. 22:29

a HUD-on van az a fül ami mutatja az elöző potokat(nem tudom mi a pontos hivatalos neve) megnyitod és bejön a replayer,aminek a bal felső sarkában van egy rubrika amit ha beixelsz akkor a session után ha hm-ben a sessions fülön bejelölöd hogy only show marked hands,akkor látod egy listában az összes magad által jelölt handet...

egyébként a videók fülön nézegesd hogy milyen téma érdekel,biztosan találsz jót!

köszi a segítséget

kezdöpokeres
Válasz kezdöpokeres kommentjére
2012. jún. 6. 23:39

következő kérdésem az lenne hogy mikortól beszélhetünk hosszútávról sng és mtt ben?

Élő ügyfélszolgálat