Valaki tudja esetleg, hogy mikor is nem láthatják terítésnél a lapjaimat ?
Ha allin megyünk mindketten, akkor nyilván láthatják.
Ha az ellen van allin, akkor az övét igen, enyémet nem ?
És mintha harringtonban olvastam volna, hogy aki utolsónak hív, annak se kötelező felmutatnia.
Na most nekem ez egy kutyulás, viszont szeretném bevenni taktikai repertoáromba a "minél kevesebb lap mutatása" részt, tehát a kérdésem változatlanul:
Mikor is nem láthatják terítésnél a lapjaimat ?
videó
Most hülyeséget fogok kérdezni, de mikor kéne egyszerűen nem találom. Hogyan lehet videót feltölteni az oldalra? Máskor már rájöttem, de most... egyszerűen nincs meg.
kössz a segítséget:D:D:D
Kedves Admin,
hogyan tudnám elérni, h a profilomban látszódjanak az 'ezt játszom', 'ilyen téteken' stb sorkérdések?
Thx for help!
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy tudtok olyan sitokat ajánlani ahol sokan játszanak természetesen bénák fontban. Én csak a william hillre emlékszem és a paradise pokerre. Valaki tudna még valamit mondani? thx előre is
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy tudtok olyan sitokat ajánlani ahol sokan játszanak természetesen bénák fontban. Én csak a william hillre emlékszem és a paradise pokerre. Valaki tudna még valamit mondani? thx előre is
az ub-től felhívtak hogy jáccak náluk, majd küldtek egy mailt amiből egy rész nem teljesne világos. valaki tudna segíteni? :)
"Cash Upfront if you make your deposit immediately on $500 or More. Special for the Week with your next deposit of $2000 you will receive the Aruba 50 seat give away July 19th at 5:30 est. time. ID # 2471098 Buy in $530"
most akko' mi van ezzel? ha 500-nál többet befizetek akkor indulhatok ezen í touron az 500ból? mer ennek sztem nem sok értelme van :D
ha meg 2K-t vagy többet depózok akkor adnak egy 530$-s ticketet? vagy egy freerollre kapok jegyet ahol 550db 530$-s packot lehet nyerni ? vagy wtf? nem bírom értelmezni, helpme :)
(a kérdéseket megelőzendő nem minden playának küldtek ilyen promós mélt)
Én úgy értelmezem, hogy: először depóznod kell 500-at (vagy többet), aztán ha szeretnél a heti különleges promóciójukban résztvenni, akkor depóznod kell még 2K-t, és kapsz egy 530$-os buyint (ticketet) a lentebb említett versenyre.
Lehet én is keverem a dolgokat..
Én úgy értelmezem, hogy: először depóznod kell 500-at (vagy többet), aztán ha szeretnél a heti különleges promóciójukban résztvenni, akkor depóznod kell még 2K-t, és kapsz egy 530$-os buyint (ticketet) a lentebb említett versenyre.
Lehet én is keverem a dolgokat..
de még így is arra adnak gyakorlatilag 530$-t hogy betolok hozzájuk 2500$-t egy hét mulva meg kiszedem? az kicsit mókás lenne... :D