wilddrew
Válasz Matt Coburn kommentjére
2008. júl. 5. 17:08

Valaki tudja esetleg, hogy mikor is nem láthatják terítésnél a lapjaimat ?

Ha allin megyünk mindketten, akkor nyilván láthatják.

Ha az ellen van allin, akkor az övét igen, enyémet nem ?

És mintha harringtonban olvastam volna, hogy aki utolsónak hív, annak se kötelező felmutatnia.

Na most nekem ez egy kutyulás, viszont szeretném bevenni taktikai repertoáromba a "minél kevesebb lap mutatása" részt, tehát a kérdésem változatlanul:

Mikor is nem láthatják terítésnél a lapjaimat ?

Tapasztalatom szerint online pókerben az asztalnál ülök, pf lapot kapók a handhistoryban látják a lapokat.

dodi89
Válasz Skiboy kommentjére
2008. júl. 6. 13:10

videó

Most hülyeséget fogok kérdezni, de mikor kéne egyszerűen nem találom. Hogyan lehet videót feltölteni az oldalra? Máskor már rájöttem, de most... egyszerűen nincs meg.

dodi89
Válasz dodi89 kommentjére
2008. júl. 6. 17:53

kössz a segítséget:D:D:D

pilotkex
Válasz dodi89 kommentjére
2008. júl. 10. 0:33

Kedves Admin,
hogyan tudnám elérni, h a profilomban látszódjanak az 'ezt játszom', 'ilyen téteken' stb sorkérdések?
Thx for help!

nafaw
Válasz pilotkex kommentjére
2008. júl. 16. 10:20

Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy tudtok olyan sitokat ajánlani ahol sokan játszanak természetesen bénák fontban. Én csak a william hillre emlékszem és a paradise pokerre. Valaki tudna még valamit mondani? thx előre is

kanrich_
Válasz nafaw kommentjére
2008. júl. 16. 16:18

Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy tudtok olyan sitokat ajánlani ahol sokan játszanak természetesen bénák fontban. Én csak a william hillre emlékszem és a paradise pokerre. Valaki tudna még valamit mondani? thx előre is

Így hirtelen nekem is csak az ExBoss-os termek ugranak be...

titcar
Válasz figike kommentjére
2008. júl. 17. 19:31

az ub-től felhívtak hogy jáccak náluk, majd küldtek egy mailt amiből egy rész nem teljesne világos. valaki tudna segíteni? :)

"Cash Upfront if you make your deposit immediately on $500 or More. Special for the Week with your next deposit of $2000 you will receive the Aruba 50 seat give away July 19th at 5:30 est. time. ID # 2471098 Buy in $530"

most akko' mi van ezzel? ha 500-nál többet befizetek akkor indulhatok ezen í touron az 500ból? mer ennek sztem nem sok értelme van :D
ha meg 2K-t vagy többet depózok akkor adnak egy 530$-s ticketet? vagy egy freerollre kapok jegyet ahol 550db 530$-s packot lehet nyerni ? vagy wtf? nem bírom értelmezni, helpme :)

(a kérdéseket megelőzendő nem minden playának küldtek ilyen promós mélt)

Takii
Válasz titcar kommentjére
2008. júl. 17. 20:15

Én úgy értelmezem, hogy: először depóznod kell 500-at (vagy többet), aztán ha szeretnél a heti különleges promóciójukban résztvenni, akkor depóznod kell még 2K-t, és kapsz egy 530$-os buyint (ticketet) a lentebb említett versenyre.

Lehet én is keverem a dolgokat..

titcar
Válasz Takii kommentjére
2008. júl. 17. 20:19

Én úgy értelmezem, hogy: először depóznod kell 500-at (vagy többet), aztán ha szeretnél a heti különleges promóciójukban résztvenni, akkor depóznod kell még 2K-t, és kapsz egy 530$-os buyint (ticketet) a lentebb említett versenyre.

Lehet én is keverem a dolgokat..

de még így is arra adnak gyakorlatilag 530$-t hogy betolok hozzájuk 2500$-t egy hét mulva meg kiszedem? az kicsit mókás lenne... :D
mindenesetre írtam a supportnak, majd kiderül :)

Takii
Válasz titcar kommentjére
2008. júl. 17. 20:21

de még így is arra adnak gyakorlatilag 530$-t hogy betolok hozzájuk 2500$-t egy hét mulva meg kiszedem? az kicsit mókás lenne... :D

Nem biztos, hogy ki tudod szedni. :D

Élő ügyfélszolgálat