" Jelen eseten: KQ és KJs benne van, de KQs és a KJ már nem "
Skiboy, köszönöm szépen, viszont most azt nem értem, hogy milyen az az intervallum, amibe a KQ belefér, de a KQs már nem. Nyilván az egyszínű minden esetben erősebb.
De akkor hova tűnt a KQs ? :)
Írok egy példát.
Big Blind
Standard raise: AA-99; AK-AJ; KQ-KJs
Call a s. r. : QQ-22; AQs; T9s-76s
Re-raise : AA-QQ; AKs
Szerintem a KQs-nek a standard raise lapok közt kell lennie.
Aki ezt írta valószínű úgy gondolta, hogy az "s" a KQ-ra is vonatkozik.
De szerintem többnyire nem így használják.
Amúgy a QJs és a JTs is hiányzik.
Rendben, köszönöm szépen.
Most épp azzal vacakolok, hogy egy barátom által csinál tooltipes megjelenítő programocskával pókerasztalra különböző pozíciókhoz csinálok ilyen jegyzeteket, amiket aztán egérrel rámenve elővillant majd, így lesz egy segéd pókerasztalom, ami nem tudom mennyivel jobb segítség, mint papíron vagy online olvasni, mindenesetre tetszik. :)
Na jó, nem fárasztalak, köszi szépen a segítséget ! :)
Még valami a táblázattal kapcsolatban:
A "Call a standard raise" - ből tudatosan van kihagyva a KQs QJs J10s, hogy például ne legyen az emelőnek lapdominanciája, vagy egyszerűen csak hiányzik ?
(skiboy írta hogy QJs J10s kimaradt, de az máshonnan is hiányzik, szal lehet innen pl. tudatosan )
bár a J10s-re a lapdominancia nem igaz.
Csak mert Harrington szavai lebegnek a szemem előtt: Előttünk történő emelésre KQ-szerű lapokkal ne add meg, mert nagy a veszélye a lapdominanciának !
Oké hogy nem 6maxos online vadulásról beszélt. :)
Nekem írhatod, engem érdekelnek $ termek.
Szerintetek, ha elbaltáztam egy bónuszt az egyik teremben, akkor még megéri visszatérni oda? (Chili, kaphatok vmi reload bónusz vagy egyéb)Maga a szoftver tetszik és jó dolgok vannak rajta, csak BR miatt el kellett jönnöm előbb. De csak jót olvasok az iPokeres termekről.
Valaki tudja esetleg, hogy mikor is nem láthatják terítésnél a lapjaimat ?
Ha allin megyünk mindketten, akkor nyilván láthatják.
Ha az ellen van allin, akkor az övét igen, enyémet nem ?
És mintha harringtonban olvastam volna, hogy aki utolsónak hív, annak se kötelező felmutatnia.
Na most nekem ez egy kutyulás, viszont szeretném bevenni taktikai repertoáromba a "minél kevesebb lap mutatása" részt, tehát a kérdésem változatlanul:
Mikor is nem láthatják terítésnél a lapjaimat ?
Szerintetek, ha elbaltáztam egy bónuszt az egyik teremben, akkor még megéri visszatérni oda? (Chili, kaphatok vmi reload bónusz vagy egyéb)Maga a szoftver tetszik és jó dolgok vannak rajta, csak BR miatt el kellett jönnöm előbb. De csak jót olvasok az iPokeres termekről.