zoltanh
Válasz AudiO kommentjére
2008. júl. 1. 17:35

PokerHeaven egy jó választás, de az FR bónusz úgy működik, hogy 50€ megtermelt rake után kapsz 10€. Szóval a max fd bónusz ezen a szinten lehetetlen kiszedni. Viszont én tudok egy jó ajánlatot PH-re ahol adnak az alap 30%RB mellé még egy pár %-ot. Ha érdekel az ajánlat akkor majd írok PM-ben többet.

Chryss85
Válasz AudiO kommentjére
2008. júl. 1. 17:39

...Egyenlőre bónuszvadászkodom és építem a BR-om. Most váltok termet, és nem tudom hova menjek. A fő szempont hogy euró alapon menjen a játék(hogy miért az gondolom tiszta sor). A második szempont az, hogy a bónusz viszonylag könnyen kijátszható legyen micro limiteken(NL2-4,NL5,NL10) és idő is legyen rá.
...

Nagyon fontos szempont az €-s terem? Mert ha nem létszükség, akkor tudok egy két jó bónuszt $-os teremben :)

AudiO
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. júl. 1. 17:45

Megszoktam hogy €-ban játszom, viszont ha nem találok olyat, ahol könnyen kijátszható a fd bonus kis limiteken, akkor dolcsisba megyek.
Az a gáz, hogy még nem elég a bankroll az NL25-50-hez, alatta pedig nehéz a bonusokat kijátszani, szval tényleg jó ajánlat kell. :D

castor11
Válasz zoltanh kommentjére
2008. júl. 1. 17:49

PokerHeaven egy jó választás, de az FR bónusz úgy működik, hogy 50€ megtermelt rake után kapsz 10€. Szóval a max fd bónusz ezen a szinten lehetetlen kiszedni. Viszont én tudok egy jó ajánlatot PH-re ahol adnak az alap 30%RB mellé még egy pár %-ot. Ha érdekel az ajánlat akkor majd írok PM-ben többet.

Ez az ajánlat engem is érdekelne ez a dolog. Írnál róla egy-két dolgot? Egyelőre még nem aktuális, mert egy BR projekten dolgozom, de kíváncsi vagyok:-))Előre is kösz!

zend
Válasz mrweg kommentjére
2008. júl. 1. 22:33

Ezt már régen meg akartam kérdezni: miért vannak sok teremből kitiltva az amerikai játékosok? Akkoriban még nem játszottam és az egész okáról nem hallottam semmit.

Minden olyan online szerencsejáték cégnek amiknek a részvényei az amerikai tőzsdéken forognak az egyik megkötése hogy nem fogadhatnak playereket az USA-ból.

stumpfi
Válasz zoltanh kommentjére
2008. júl. 2. 0:15

pláne, hogy 75 euró rake után van csak a 10 euró.

Matt Coburn
Válasz figike kommentjére
2008. júl. 2. 1:04

Buta kérdés, de most fontosnak érzem.

AA pókerstratégiás 6fős alapstratégiában szerintetek mikor olyasmi szerepel hogy: KQ-KJs - akkor az azt jelenti, hogy különböző és egyszínű lapokra is vonatkozik, vagy hogy KQ egyszínű és különböző, míg KJ-ból csak az egyszínű ?

pot+us
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. júl. 2. 1:12

Nagyon fontos szempont az €-s terem? Mert ha nem létszükség, akkor tudok egy két jó bónuszt $-os teremben :)

Nekem írhatod, engem érdekelnek $ termek.

Skiboy
Válasz Matt Coburn kommentjére
2008. júl. 2. 1:13

AA pókerstratégiás 6fős alapstratégiában szerintetek mikor olyasmi szerepel hogy: KQ-KJs - akkor az azt jelenti, hogy különböző és egyszínű lapokra is vonatkozik, vagy hogy KQ egyszínű és különböző, míg KJ-ból csak az egyszínű ?

Ha kötőjel van közte, szerintem azt jelenti, hogy minden induló lap beletartozik a zónába, ami preflop erősség szerint a két érték között van.

Jelen eseten: KQ és KJs benne van, de KQs és a KJ már nem

Matt Coburn
Válasz Skiboy kommentjére
2008. júl. 2. 1:23

" Jelen eseten: KQ és KJs benne van, de KQs és a KJ már nem "

Skiboy, köszönöm szépen, viszont most azt nem értem, hogy milyen az az intervallum, amibe a KQ belefér, de a KQs már nem. Nyilván az egyszínű minden esetben erősebb.

Élő ügyfélszolgálat