PokerHeaven egy jó választás, de az FR bónusz úgy működik, hogy 50€ megtermelt rake után kapsz 10€. Szóval a max fd bónusz ezen a szinten lehetetlen kiszedni. Viszont én tudok egy jó ajánlatot PH-re ahol adnak az alap 30%RB mellé még egy pár %-ot. Ha érdekel az ajánlat akkor majd írok PM-ben többet.
...Egyenlőre bónuszvadászkodom és építem a BR-om. Most váltok termet, és nem tudom hova menjek. A fő szempont hogy euró alapon menjen a játék(hogy miért az gondolom tiszta sor). A második szempont az, hogy a bónusz viszonylag könnyen kijátszható legyen micro limiteken(NL2-4,NL5,NL10) és idő is legyen rá.
...
Megszoktam hogy €-ban játszom, viszont ha nem találok olyat, ahol könnyen kijátszható a fd bonus kis limiteken, akkor dolcsisba megyek.
Az a gáz, hogy még nem elég a bankroll az NL25-50-hez, alatta pedig nehéz a bonusokat kijátszani, szval tényleg jó ajánlat kell. :D
PokerHeaven egy jó választás, de az FR bónusz úgy működik, hogy 50€ megtermelt rake után kapsz 10€. Szóval a max fd bónusz ezen a szinten lehetetlen kiszedni. Viszont én tudok egy jó ajánlatot PH-re ahol adnak az alap 30%RB mellé még egy pár %-ot. Ha érdekel az ajánlat akkor majd írok PM-ben többet.
Ezt már régen meg akartam kérdezni: miért vannak sok teremből kitiltva az amerikai játékosok? Akkoriban még nem játszottam és az egész okáról nem hallottam semmit.
Buta kérdés, de most fontosnak érzem.
AA pókerstratégiás 6fős alapstratégiában szerintetek mikor olyasmi szerepel hogy: KQ-KJs - akkor az azt jelenti, hogy különböző és egyszínű lapokra is vonatkozik, vagy hogy KQ egyszínű és különböző, míg KJ-ból csak az egyszínű ?
Nagyon fontos szempont az €-s terem? Mert ha nem létszükség, akkor tudok egy két jó bónuszt $-os teremben :)
AA pókerstratégiás 6fős alapstratégiában szerintetek mikor olyasmi szerepel hogy: KQ-KJs - akkor az azt jelenti, hogy különböző és egyszínű lapokra is vonatkozik, vagy hogy KQ egyszínű és különböző, míg KJ-ból csak az egyszínű ?
" Jelen eseten: KQ és KJs benne van, de KQs és a KJ már nem "
Skiboy, köszönöm szépen, viszont most azt nem értem, hogy milyen az az intervallum, amibe a KQ belefér, de a KQs már nem. Nyilván az egyszínű minden esetben erősebb.