Nincs jelentősége. Ha valakivel ipokeren játszom xyz néven, nem fogok rákeresni ugyanarra a nickre a PS-en mondjuk.
.
sziasztok.. nemreg kezdtem jatszani pokerstarson omahat. es nem fer a fejembe hogy ezt a partit miert nem en vittem ki mert az en olvasatomban K-lyal volt szinem meg az ellenfelemnek 4-sel es o vitte ki mondvan hogy sora van: Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül vki megtudna magyarazni nekem? elore is koszonom
A lapjaid közül kettőt kötelező felhasználni omahában.
sziasztok.. nemreg kezdtem jatszani pokerstarson omahat. es nem fer a fejembe hogy ezt a partit miert nem en vittem ki mert az en olvasatomban K-lyal volt szinem meg az ellenfelemnek 4-sel es o vitte ki mondvan hogy sora van: Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül vki megtudna magyarazni nekem? elore is koszonom
Miért használhatatlan ma ez az oldal? Mindig írta ki hogy túlterhelt a szerver... Máskor is volt már ilyen probléma?
thx
Szerintem van. Mert ha az SC főoldalra kezded el begépelni vki nickjét aki több terembe játszik ugyanazon a nicken, akkor kidobja az összes nicket ill h melyik terembe játszik.
Ha nem akarod h rádkeressenek tiltasd le magad :)
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy a "slowroll" kifejezés az a slowplaynek megfelelő?
Köszi a válaszokat!
tRomf39
Egyáltalán nem, és nem összekeverendő. A slowroll az az amikor valaki azért gondolkozik sokat egy nuts vagy a közeli lappal miután az ellenfél allin van, hogy szivassa, tiltre tegye stb.
Szerintem elég gyerekes és etikátlan. Youtube-on biztos hogy találsz rá példákat.
Kedves Admin! Érdeklődni szeretnék, hogy miért is van kikapcsolva a privát üzenet funkcióm? A múltkor törölve lett 1-2 hsz azzal, hogy csak a 30 hsz elérése a célom, közbe azt sem tudtam, hogy mi az a pm, azt meg főleg nem, hogy mennyi hsz kell hozzá. Mostmár viszont tudom és mégsincs.
Tehát miért nincs ilyen opcióm?