killzon? :D
Sziasztok!
Hogy tudok behívni a fulltilten operatort verseny közben! Vki segítsen!
Én is kaptam:)
nekem írt, hogy olyan téma amit itt nem fejthet ki:)
hogyan tudom a blog címét kijavítani?
Most láttam az egyik játékos, Boku87 megszámoltam egyszerre 70(!!!) asztalon tolja a pokit. Ezt hogy???
Most láttam az egyik játékos, Boku87 megszámoltam egyszerre 70(!!!) asztalon tolja a pokit. Ezt hogy???
Noteolással, read-dekkel kapcsolatban szeretnék kérni egy-két jó tanácsot, hogy érdemes-e session alatt, vagy mindenképpen utána az elemzéseknél végezzük?
Természetesen tudom, hogy nem mindegy hány asztalon játszunk egyszerre, de mégis mondjuk vannak-e olyan bevett szokások, mint pl. x asztal felett már nem célszerű session alatt?
Gondolom az se mindegy cg, sng-mtt-ket toljuk.
Mi van az UB-AP játékosaival? Van rá minimális esély hogy viszontlássák a pénzüket? Nyilván nem akarja senki megvenni, de kártérítés,igazságszolgáltatás vagy hasonlók? Vagy bármikor megcsinálhatja ezt egy top10es terem hogy lehúzza a rolót és viszlát?
Mi van az UB-AP játékosaival? Van rá minimális esély hogy viszontlássák a pénzüket? Nyilván nem akarja senki megvenni, de kártérítés,igazságszolgáltatás vagy hasonlók? Vagy bármikor megcsinálhatja ezt egy top10es terem hogy lehúzza a rolót és viszlát?