PokerEdge
Válasz Való kommentjére
2012. nov. 3. 21:39

Szerintetek cash, rake race-en, ha valaki viszonylag elöl akar végezni, akkor érdemes ezt MTT-kel pörgetni, vagy mindenképpen célszerű csak cash game-mel tolni?

FlössösMadrid
Válasz PokerEdge kommentjére
2012. nov. 3. 21:52

Csak az MTT!!!!!

Nzard1
Válasz figike kommentjére
2012. nov. 5. 17:47

Sziasztok!
Eddig a starson játszodtam nl 2 rol most jutottam el nl 10 re.. arra gondoltam hogy atvandorlok egy masik terembe az elso befizetesi bonusz miat hogy kicsit megduzzassszam a bankrolom.
Tudna valaki segitenni abban hogy termet valasszak ? Meg aszt szeretnem kerdezni h ilyen kis teten rackbak - re szamithatok e ? es esetleg egy gyorstalpalo hogy aszt hogy kell bealitani irhatok p[rivatban is ha valaki szeretne segiteni 1 lelkes kezdon :P

Gubamatyi
Válasz Skiboy kommentjére
2012. nov. 5. 22:29

PS kifizetés

Sziasztok!
Több éve játszom a Starson, a múltkor nem volt pénzem rajta és egy barátom utalt nekem fel a VISA-járól (nekem több nap míg megérkezik a bankkártyámról). Ezután láttam, hogy néhány befizetési lehetőségem felfüggesztették, de bankkártyáról (local bank transfer) továbbra is fogad el befizetést. Kell-e félnem, hogy esetleges cash out-nál bukik majd ki, hogy le akarnak tiltani?
Természetesen a VISA-ról befizetett összeget én odaadtam kp-ban, és én játszottam akkor is.

Köszi a válaszokat előre is.

Johnny Diablo
Válasz $NoName$ kommentjére
2012. nov. 5. 23:47

sziasztok!
tudom valahogy törölni a SnG wizardom regisztrációját? 2 gépen lehet ugyebár használni, ebből egyet beregeltem. viszont elszeretném adni teljes progi ként. ez megoldható valahogy?
előre is köszi!
ja és ha valakit érdekel miután ez megoldódott 65$-ért eladó :)

PokerEdge
Válasz Gubamatyi kommentjére
2012. nov. 6. 0:25

Sziasztok!
Több éve játszom a Starson, a múltkor nem volt pénzem rajta és egy barátom utalt nekem fel a VISA-járól (nekem több nap míg megérkezik a bankkártyámról). Ezután láttam, hogy néhány befizetési lehetőségem felfüggesztették, de bankkártyáról (local bank transfer) továbbra is fogad el befizetést. Kell-e félnem, hogy esetleges cash out-nál bukik majd ki, hogy le akarnak tiltani?
Természetesen a VISA-ról befizetett összeget én odaadtam kp-ban, és én játszottam akkor is.

Ha majd a kiutalást a saját neveden lévő számládra intézed, akkor szerintem nem lehet gond.

birs320
Válasz Gubamatyi kommentjére
2012. nov. 6. 8:31

Sziasztok!

Ha tudod igazolni, hogy tényleg saját pénzből játszol, akkor nem lehet gond. Kell csinálni egy fényképet, amin te és a barátod vagytok, egyik kezetekben legyen a személyi/útlevél, másikkal meg adj át pontosan annyi pénzt, amennyit befizetett a VISA kártyájáról, és ezt a képet küldjétek be a Starsnak.

WARETRAPS
Válasz birs320 kommentjére
2012. nov. 6. 8:33

Ha tudod igazolni, hogy tényleg saját pénzből játszol, akkor nem lehet gond. Kell csinálni egy fényképet, amin te és a barátod vagytok, egyik kezetekben legyen a személyi/útlevél, másikkal meg adj át pontosan annyi pénzt, amennyit befizetett a VISA kártyájáról, és ezt a képet küldjétek be a Starsnak.

Tréfa-répa volt reggelire? :))

Való
Válasz Való kommentjére
2012. nov. 7. 9:43

Kedves Admin! Érdeklődni szeretnék, hogy miért is van kikapcsolva a privát üzenet funkcióm? A múltkor törölve lett 1-2 hsz azzal, hogy csak a 30 hsz elérése a célom, közbe azt sem tudtam, hogy mi az a pm, azt meg főleg nem, hogy mennyi hsz kell hozzá. Mostmár viszont tudom és mégsincs.
Tehát miért nincs ilyen opcióm?

????

Fitmen
Válasz Skiboy kommentjére
2012. nov. 9. 1:15

Pokerstars VIP áruházból rendelés

Sziasztok.
A napokban rendelni szeretnék a VIP áruházból Starson, még nem csináltam ilyet szóval elég tudatlan vagyok. A kérdésem, hogy kell-e vámot fizetni a csomagra vagy egyéb költségeket és ha igen az mennyibe fog kerülni? Mik a tapasztalataitok? Félek az esetleges felártól, nem akarok nagyobb összeget kifizetni a rendelésért.
Válaszotokat előre is köszönöm :)

Élő ügyfélszolgálat