vinczesz
Válasz nafaw kommentjére
2008. okt. 16. 16:49

sziasztok

azt szeretném kérdezni hogy a redraw az mit jelent?

újrarajzolás:)

MScarn
Válasz nafaw kommentjére
2008. okt. 16. 16:50

sziasztok

Kész kezed van + plusz húzód egy még jobb kézhez.

Pl: QsTs van nálad, a flop pedig As Ks Jd.

bojanika
Válasz nafaw kommentjére
2008. okt. 16. 16:53

Olyan kéz, ami még erősebbé javulhat. pl set fullá vagy pókerré, stb

Zehy
Válasz nafaw kommentjére
2008. okt. 16. 16:57

sziasztok

Azt, h egy bizonyos kész lapod van, de további javulásra van lehetőséged, ha az nem lenne elég.
Pl toppár és fd pluszban, tehát, ha a toppárod nem lenne elég, akkor a redraw-d az ellenfél ellen a flushöd lehet.
Omahában elég nagy ennek a jelentősége, ott pl önmagában egy kész sor nem sokat ér redraw nélkül, tehát kell mellé egy set v egy fd pl.

illoke
Válasz vinczesz kommentjére
2008. okt. 20. 14:54

kérdés

sziasztok. az lenne a kérdésem, hogy nincse esetleg vm régebb fajta, egyszerü ingyenes program a pokerezéshez. vm olyasmire gondoltam ami hand historykbol tud vm statisztikát csinálni. nem kell hogy több 100 féle dolgot tudjon hanem csak pár alap dolgot, pl melyik pozbol mennyit nyerek, milyen lapokkal mennyi a profit, milyen kezekkel mekkorát nyerek/bukok. kb. van most egy csomo elmentett sessionom és kiváncsi vagyok vm összesitett statisztikára. a másik része pedig az hogy játék közben pár fontosabb adatot tudjon az ellenfeleimröl az eddig ellene játszott handek alapján.
nem igazán értek ezekhez a programokhoz, ezért sznék vm egyszerübbet kiprobálni. ha tudtok vm tippet, segitséget adni azt megköszönném.
köszi, sziasztok

want2push
Válasz illoke kommentjére
2008. okt. 20. 15:51

Én sajnos nem tudok ilyen szofverről, ami ingyenes lenne.

illoke
Válasz want2push kommentjére
2008. okt. 20. 20:36

köszi szépen a gyors választ. aszittem hogy mondjuk a poker trackernek az elsö része van már olyan régi, hogy ingyen müködik. ez van. köszi

Márkó
2008. okt. 20. 21:36

Mennyibe kerülne egy PókerAkadémiás póló?

illoke
2008. okt. 21. 0:16

kérdés

lenne egy ujabb kérdésem. láttam, hogy a poker roomon ki lehet játszani a poker tracker3at. legalább 200PPt kell gyüjteni. ugy olvastam hogy a tournamenteknél 1$ fee után 5PPt adnak. nem tudom hogy a poker roomon milyen versenyek és sngk vannak, de ez azt jelenti hogy pl beülük 40db 10+1$os versenyre vagy sngre és akkor megvan a 200PP és a szoftver?

DobraPeter
Válasz figike kommentjére
2008. okt. 24. 18:52

Poker elemzö program

Sziasztok. Kellene nekem egy olyan program ami a pokertermekben elemzi az asztalnál ülö játékosokat. megfigyeli azt h pl 50 leosztásbol hányszor C-betelt, hányszor adott meg emelést flopon stb. ami mindent kiir miközben játszol.
Oktató videoban láttam de arrol nem volt szo h mi a program neve. meg hogy honann tudom megszerezni .. szoval ha valaki jártas ebben irjon kösszi

Élő ügyfélszolgálat