sziasztok
azt szeretném kérdezni hogy a redraw az mit jelent?
sziasztok
sziasztok
kérdés
sziasztok. az lenne a kérdésem, hogy nincse esetleg vm régebb fajta, egyszerü ingyenes program a pokerezéshez. vm olyasmire gondoltam ami hand historykbol tud vm statisztikát csinálni. nem kell hogy több 100 féle dolgot tudjon hanem csak pár alap dolgot, pl melyik pozbol mennyit nyerek, milyen lapokkal mennyi a profit, milyen kezekkel mekkorát nyerek/bukok. kb. van most egy csomo elmentett sessionom és kiváncsi vagyok vm összesitett statisztikára. a másik része pedig az hogy játék közben pár fontosabb adatot tudjon az ellenfeleimröl az eddig ellene játszott handek alapján.
nem igazán értek ezekhez a programokhoz, ezért sznék vm egyszerübbet kiprobálni. ha tudtok vm tippet, segitséget adni azt megköszönném.
köszi, sziasztok
Én sajnos nem tudok ilyen szofverről, ami ingyenes lenne.
köszi szépen a gyors választ. aszittem hogy mondjuk a poker trackernek az elsö része van már olyan régi, hogy ingyen müködik. ez van. köszi
Mennyibe kerülne egy PókerAkadémiás póló?
kérdés
lenne egy ujabb kérdésem. láttam, hogy a poker roomon ki lehet játszani a poker tracker3at. legalább 200PPt kell gyüjteni. ugy olvastam hogy a tournamenteknél 1$ fee után 5PPt adnak. nem tudom hogy a poker roomon milyen versenyek és sngk vannak, de ez azt jelenti hogy pl beülük 40db 10+1$os versenyre vagy sngre és akkor megvan a 200PP és a szoftver?
Poker elemzö program
Sziasztok. Kellene nekem egy olyan program ami a pokertermekben elemzi az asztalnál ülö játékosokat. megfigyeli azt h pl 50 leosztásbol hányszor C-betelt, hányszor adott meg emelést flopon stb. ami mindent kiir miközben játszol.
Oktató videoban láttam de arrol nem volt szo h mi a program neve. meg hogy honann tudom megszerezni .. szoval ha valaki jártas ebben irjon kösszi