hello
lenne egy olyan kérdésem, hogy hol tudok neten online pokert játszani???
köszönöm
még arra lennék kíváncsi, hogy a legtöbb omaha játék miért pot limites? nagyon ritkán látni sima no limites omaha cg-t vagy tourt. szemben a hold'emmel. mi ennek az oka?
Sziasztok!
Már más topicban is kérdeztem, de eddig nem kaptam választ, hátha itt... Ha tudja valaki a BIG2 valamint a PAN póker szabályait, ossza meg velem légyszi! Köszi!
FDB vs. reload
Hi!
Úgy általában a termek mit szólnak ahhoz, ha fdb közben reload-olsz mb-ről? Fdb tekintetében.
Hi!
Úgy általában a termek mit szólnak ahhoz, ha fdb közben reload-olsz mb-ről? Fdb tekintetében.
Hi
Sziasztok! Egy nagyon láma kérdés. A moneybookersről hogyan tudok utalni az everestre pénzt? (Nem tudom mit kell nyomni az everesten légyszíves írja le valaki részletesen.)
Előre is köszönöm. :)
Sziasztok! Egy nagyon láma kérdés. A moneybookersről hogyan tudok utalni az everestre pénzt? (Nem tudom mit kell nyomni az everesten légyszíves írja le valaki részletesen.)
Előre is köszönöm. :)
Nem alapkérdés: De a unibeten olyat csinált 2:25- kor a szeró, hogy a lobby lehetőségeket blokkolta...
Ilyenkor mivan? nyomtam relogot is, meg minden, de semmi...
Be vok regelve versenyre, ami már 3 perce megy... vagy nemtom...
segitseget kernek
valami miatt nem tudok hozzaszoni blogokhoz, nem latok valamit amit kene vagy miert van ez? vagy nem mindenki szolhat hozza blogokhoz? koszi
Ne használj IE-t, inkább Firefoxot!