Zoleee
Válasz kaposznyak kommentjére
2009. febr. 21. 20:00

Üdvözlet!
NL 10, Fr-t játszom.
Kérdés: Tudtok ajánlani olyan termet, ahol délelőtt (8-12 óra között) is lehet játszani?
Értve ezalatt 6-8 asztalt 2-3 hozzám hasonló :-) fish-el?
Előre is kösz a válaszokat.

Everest, Full Tilt, Pokerstars

fejes1988
Válasz kaposznyak kommentjére
2009. febr. 21. 20:00

Üdvözlet!
NL 10, Fr-t játszom.
Kérdés: Tudtok ajánlani olyan termet, ahol délelőtt (8-12 óra között) is lehet játszani?
Értve ezalatt 6-8 asztalt 2-3 hozzám hasonló :-) fish-el?
Előre is kösz a válaszokat.

everest, heaven

kaposznyak
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. febr. 21. 21:43

Kösz a gyors válaszokat. Jelenleg a pokerheaven-en játszom, de úgy látom, ott csak délutántól vannak olyan asztalok, amiket szeretnék (flopnézés 35% felett, potátlag legalább 1,5 euró)

viktro
Válasz attiati kommentjére
2009. febr. 21. 21:43

Elég lesz, ha majd rng szivat, ne szivasd még magadat is.
Preflop fold, postflop fold...
Majd elkapod lappal, nem A magassal, azzal is riverig végicallozgatva? :S

Jó, mint mondtam már (elsőre is) ez a játék több volt mint baromság, őszintén szerintem is teljes agyrém, de nem ez a lényeg. A kérdés ez lett volna, hogy hogy elemezzem a játékot a HH-ból, mert én hiányosnak érzem az infót. Oké, benne van a pozíció, a lap, a pénz, de semmi infó az ellenfelekről.

Jó, ha beülök egy asztalra, akkor még semmit nem tudok az ellenfelekről, de ha már egy asztalon lement 40-50 leosztás, akkor a játékom a pozíció a stackek és a lap mellett baromira befolyásol az ellenfelekről kialakított kép, és a readek, ez viszont teljesen hiányzik a HH-ból. Erre az ellentmondásra keresnék megoldást, kérnék segítséget.

Ha segíteni akarsz, inkább erre írj valamit kérlek, ne írd le többször is hogy szarul játszottam, amikor ezt már én is írtam a legelején. Kösz.

Lugo
Válasz viktro kommentjére
2009. febr. 21. 21:54

mennyi az esélye, hogy valaki 2 cserél 5 card draw-ban és royal flushe lesz?

fejes1988
Válasz Lugo kommentjére
2009. febr. 21. 22:01

mennyi az esélye, hogy valaki 2 cserél 5 card draw-ban és royal flushe lesz?

kb annyi, mint bokszkesztyűben fél perc alatt összeszedni 20 vöröshangyát

viktro
2009. febr. 21. 22:07

:D nagyon igaz

Lugo
2009. febr. 21. 22:43

:) ja oké, csak mert ez történt a minap ellenem.
egyébként arra gondoltam csaltak ellenem(élő játék volt), mert hallottam egyet s mást az emberkéről...

fejes1988
Válasz Lugo kommentjére
2009. febr. 21. 22:54

:) ja oké, csak mert ez történt a minap velem.
egyébként arra gondoltam csaltak ellenem(élő játék volt), mert hallottam egyet s mást az emberkéről...

arra gondolsz, h szándékosan leosztotta a royalt? megmondom neked őszintén, így négyszemközt, h egyik haverom dealernek készül, és ismer egyet s mást...
kidobálja a 4 ászt a pakliból, szemfényvesztések, parasztvakítások, stb..
de meglehet ez csak a pókeristenek véletlen ajándéka neked

attiati
Válasz viktro kommentjére
2009. febr. 21. 22:57

Jó, mint mondtam már (elsőre is) ez a játék több volt mint baromság, őszintén szerintem is teljes agyrém, de nem ez a lényeg. A kérdés ez lett volna, hogy hogy elemezzem a játékot a HH-ból, mert én hiányosnak érzem az infót. Oké, benne van a pozíció, a lap, a pénz, de semmi infó az ellenfelekről.

Jó, ha beülök egy asztalra, akkor még semmit nem tudok az ellenfelekről, de ha már egy asztalon lement 40-50 leosztás, akkor a játékom a pozíció a stackek és a lap mellett baromira befolyásol az ellenfelekről kialakított kép, és a readek, ez viszont teljesen hiányzik a HH-ból. Erre az ellentmondásra keresnék megoldást, kérnék segítséget.

Ha segíteni akarsz, inkább erre írj valamit kérlek, ne írd le többször is hogy szarul játszottam, amikor ezt már én is írtam a legelején. Kösz.

be kell szerezned egy tracker programot, és abban tudsz elemezgetni ellenfelet, magadat

Élő ügyfélszolgálat