:) ja oké, csak mert ez történt a minap velem.
egyébként arra gondoltam csaltak ellenem(élő játék volt), mert hallottam egyet s mást az emberkéről...
arra gondolsz, h szándékosan leosztotta a royalt? megmondom neked őszintén, így négyszemközt, h egyik haverom dealernek készül, és ismer egyet s mást...
kidobálja a 4 ászt a pakliból, szemfényvesztések, parasztvakítások, stb..
de meglehet ez csak a pókeristenek véletlen ajándéka neked
Az egyes termek asztalainál a P/F számításban van eltérés, vagy egységes?
Pl. több leosztás alapján átlagol, vagy bármi....
Unibeten jellemzően 40-80-ig szóródik, Titanon jóval alatta (20-50)
Van az Akadémián külön olyan fórumtopik, ahol a moderátoroknak be lehet jelenteni az értelmetlen topikokat, blogbejegyzéseket, ezzel megkönnyítve és felgyorsítva a munkájukat?
Egyre több az ilyen topik és blog sajnos. :(
ismeri valaki a poker academy szoftvert? (poker-academy.com)
bár nem annyira támogatom az ilyen dolgokat, de ingyen lehet valahogy használni? :D
Van az Akadémián külön olyan fórumtopik, ahol a moderátoroknak be lehet jelenteni az értelmetlen topikokat, blogbejegyzéseket, ezzel megkönnyítve és felgyorsítva a munkájukat?
Egyre több az ilyen topik és blog sajnos. :(
1. elvileg bármikor, de illik szólni előtte, hogy bocsi srácok 30p múlva mennem kell
2. sit outon nem húzzák be a vakokat, akkor kimaradsz teljesen. azonban hogy újra bekerülj a játékba postolnod kell.
3. nem kell borravalózni. ha jó szolgáltatást kapsz, elégedett vagy, akkor adsz. ahogy bármilyen más szolgáltatásnál (pl: étterem)
4. 100/200-ra 60k-t szerintem érdemes, de asztalfüggő. van olyan, ahol 150+bb az átlag, ott máris 30-40k-val ülsz be és én többet vinnék.
egyéb?
még arra lennék kíváncsi, hogy a legtöbb omaha játék miért pot limites? nagyon ritkán látni sima no limites omaha cg-t vagy tourt. szemben a hold'emmel. mi ennek az oka?
hello
lenne egy olyan kérdésem, hogy hol tudok neten online pokert játszani???
köszönöm
hello
lenne egy olyan kérdésem, hogy hol tudok neten online pokert játszani???
köszönöm